Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Maximaal 10 mb, grotere bestanden via ons WeTransfer kanaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilson
Helps you Pick It!

We hebben in eigen beheer een systeem ontwikkeld dat meer controle geeft over de uitgaven aan relatiegeschenken, promotiemiddelen, bedrijfs- en promotiekleding.

Wilson helpt om bestellingen centraal te houden en zodoende enorm te besparen op productie- en distributiekosten.

Samen met jou ontwikkelen we een company-wide assortiment wat vervolgens toegankelijk wordt gemaakt voor je (verantwoordelijke) medewerkers, klanten of prospects (afhankelijk van project)

De 3 voornaamste toepassingen voor Wilson zijn:

  • Verdeling van eigen assortiment aan relatiegeschenken en promotiemiddelen over diverse vestigingen
  • Webshop / loyaltyprogramma waar uw klanten, medewerkers of prospects een eigen geschenk kunnen kiezen
  • Kledingmanagementsysteem voor uw medewerkers zodat zij eenvoudig (na)bestellingen voor hun bedrijfs- of promotiekleding kunnen doen

Voorbeeldcase; verdeling over meerdere vestigingen

Als je onderneming uit meerdere vestigingen bestaat kan het een crime zijn om voor iedere vestiging relatiegeschenken te bestellen.

Als iedereen voor de eigen vestiging bestelt zijn de bestelde aantallen vaak lager (en de kosten dus hoger), als het centraal gebeurt zit er veel tijd in de inventarisatie en verdeling.

In Wilson kan iedere vestiging op een beschermde, eigen ‘webshop’ uit de voorraad bestellen (die bij ons in het magazijn ligt), verzoeken om nabestellingen te plaatsen en eventueel om nieuwe producten te ontwikkelen.

Ieder verzoek wordt éérst naar de verantwoordelijke persoon of afdeling op het hoofdkantoor gestuurd om samen met ons te kijken wat de meest verstandige en voordelige keuzes zijn, en daarna worden de producten toegevoegd.

Alle kosten worden netjes overzichtelijk bijgehouden en iedere maand ontvang je een overzicht met de bestellingen per vestiging en de gemaakte verzendkosten.

Zodoende kun je de kosten goed onder controle houden en eventueel gemakkelijk intern doorfactureren.

Wilson helps you Pick It!

Wilson is ons veelzijdige loyaltyprogramma, ontwikkeld in samenwerking met Radish Concepts, waarmee we diverse processen voor onze klanten kunnen vergemakkelijken:

  • De inkoop van promotiemiddelen, relatiegeschenken en dergelijke, en de verdeling over alle vestigingen van het bedrijf waarvoor je werkt
  • Het verdelen van geschenken onder klanten, werknemers of prospects; zij kunnen zelf hun geschenk uitkiezen en wij zorgen voor de productie & distributie
  • De bestellingen van bedrijfs- of promotiekleding voor je medewerkers, per persoon of per vestiging, individueel of via een (half)jaarlijks bestelmoment

Interesse? Vraag ons gerust om een demo!

PS: heb je zelf een bedrijf in promotiemiddelen / bedrijfskleding en interesse om Wilson ook voor jouw organisatie in te gaan zetten? Neem dan contact op met Radish Concepts.