Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Maximaal 10 mb, grotere bestanden via ons WeTransfer kanaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Merchandise design

merchandise design Kwebbelkop

Van ontwerp naar product

Wij vertalen jouw ontwerp naar een product dat te realiseren is; onze ontwerpers weten alles van de producten die we maken en technieken die we hanteren en zodoende ondersteunen we veel van onze klanten in het ontwerpproces.

Fotorealistische merchandise designs

Als wij een ontwerp opleveren maken we er direct een fotorealistisch design van, zodat de eindbeslisser direct een goed beeld krijgt van het product dat gemaakt gaat worden.

Kosten voor merchandise design

De kosten voor het ontwerpen van merchandise zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals je totale ordergrootte, het aantal ontwerpen dat je nodig hebt en natuurlijk het proces. Voor de vuist weg liggen de ‘kale’ prijzen tussen de € 150,- en € 300,- exclusief BTW per artikel.

Voor het ontwerp van je merchandise ben je bij ons aan het goede adres. Onze vormgevers hebben een ruime kennis van alle kleding en de producten die Merchandise.nl aanbiedt. Hierdoor sluiten onze ontwerpen altijd perfect aan bij de gekozen items.

Op zoek naar een ontwerp van een (custom made) cap of t-shirt? Of eerder naar een design voor een volledige merchandise- of kledinglijn? Onze mensen helpen u graag. Afhankelijk van je wensen en eisen kunnen we werken met bestaande artikelen, maar het is ook mogelijk om volledig op maat gemaakte items speciaal voor jou te ontwerpen en ontwikkelen.

Ook conceptueel ondersteunen en adviseren wij je graag. Zo kunnen we het volledige concept en ontwerp van bijvoorbeeld je merchandiselijn of promotiecampagne verzorgen.

In eerste instantie gaan we samen om tafel om je artikel of project te bespreken, waarna we overgaan tot een eerste opzet. na eventuele op- en aanmerkingen werken we toe naar het perfecte eindresultaat, die we weergeven in fotorealistische visuals.

Kleding

Of het nu gaat om een eenvoudig t-shirt, of een volledig op maat gemaakte snapback cap met speciale borduurtechnieken: onze designers zijn er in thuis. Ontwerpen maken voor kleding werkt natuurlijk heel anders dan een plat ontwerp voor bijvoorbeeld een poster of huisstijl. Ook het verschil en de mogelijkheden tussen de verschillende soorten kleding is natuurlijk groot. Onze ontwerpers zijn volledig gespecialiseerd in merchandise design, dat ze je op ieder vlak kunnen helpen.

Volledige kledinglijnen en fankleding sportclubs

Of je nu een t-shirtlijn wilt ontwikkelen of een volledige lijn van kleding en artikelen die op elkaar aan moeten sluiten, wij helpen je graag! Met onze ruime ervaring op het gebied van kleding- en merchandiselijnen komen we zeker tot een geweldig resultaat. Ook op het gebied van sportmerchandising hebben wij alle kennis in huis. Wij werken al lange tijd met veel plezier voor professionele sportclubs als PSV, FC Utrecht en ADO Den Haag, maar ook amateurclubs zijn bij ons aan het goede adres.

Artikelen

Merchandise bestaat natuurlijk niet alleen uit kleding. Tassen, sleutelhangers, posters, vlaggen, schoolsets, armbanden, ga zo maar door. De mogelijkheden qua artikelen zijn eindeloos, en daarmee ook de mogelijkheden en verschillende technieken qua ontwerp. Ook hier zijn onze ontwerpers volledig in thuis.

Concepten

Het volledige ontwerp van je kledinglijn gekoppeld aan een promotiecampagne of een spaarprogramma voor je fans of klanten? Ook op conceptueel gebied kunnen we je volledig ondersteunen.

Fotorealisatische afbeeldingen en visuals

Onze uiteindelijke ontwerpen worden altijd op een fotorealistische manier opgeleverd. Dit zijn afbeeldingen van het ontwerp die zo realistisch zijn dat het lijkt alsof het foto’s zijn. Hierdoor krijg je een uitstekend beeld van het uitendelijke resultaat. Voordeel hiervan is dat je op deze manier ook al kunt adverteren in bijvoorbeeld magazines of programmaboekjes en pre-orders op kunt zetten in je webshop nog voordat het artikel is geproduceerd.

Het ontwerpproces

Samen bespreken we je wensen en eisen met betrekking tot het ontwerp waarna we aan de slag gaan met het ontwerp.

Je ontvangt de ontwerpen en kunt ons hiermee van feedback voorzien in twee eventuele correctierondes.

Uiteindelijk ontvang je het definitieve fotorealistische ontwerp, welke als basis kan dienen voor offerteaanvragen en productie.

Merchandise design