Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Maximaal 10 mb, grotere bestanden via ons WeTransfer kanaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wereldwijde product sourcing

Product sourcing over de hele wereld

Al sinds 2003 bouwen we aan een wereldwijd netwerk van leveranciers waardoor we in staat zijn om vrijwel alles te produceren. Er zijn slechts enkele beperkingen bij het realiseren van producten; oplage, budget en doorlooptijd.

Neem in een vroeg stadium contact met ons op, zodat we je kunnen helpen in het bekijken van de haalbaarheid van je project. Natuurlijk hebben we onze eigen productontwikkelaars die je kunnen helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van het eindproduct.

Wij kunnen je helpen bij het bepalen van je assortiment

Veel van onze opdrachtgevers bepalen niet zelf welke producten ze nodig hebben, maar laten ons een complete product- of merchandiselijn ontwikkelen op basis van voorgenoemde aspecten.

Wereldwijde product sourcing

We hebben onze eigen in-house ontwerp- en ontwikkelafdeling in beschikken over een wereldwijd netwerk van leveranciers. Daarom is de kans groot dat we je perfect kunnen helpen bij het realiseren van vrijwel ieder product dat je maar kunt bedenken.

Onze belangrijkste productgroepen zijn op maat gemaakte (custom made) kleding, caps en accessoires, relatiegeschenken, Point of sale materialen, goodiebags, verpakkingen en producten voor beurzen en conferenties.

Voor de haalbaarheid van je project zijn er drie belangrijke aspecten:

  1. Het budget per item
  2. De levertijd
  3. De gewenste aantallen

Wij kunnen je ook helpen bij het samenstellen van je assortiment

Veel van onze opdrachtgevers laten ons een complete product- of merchandiselijn ontwikkelen op basis van voorgenoemde aspecten. Ons team stelt een lange lijst van suggesties samen, en in samenspraak met jou maken we daarvan een short list en gaan we verder met de ontwerpen en de uiteindelijke productie.

Op deze manier werken we o.a. samen met Graspop Metal Meeting, Youtubers Kwebbelkop en Jelly, Epitaph, NGM International, PSV Eindhoven en vele anderen.

Specificaties
Neem contact op als je vragen hebt: info@merchandise.nl of +31(0)497 64 51 01.
Aanvullende informatie
Maak gerust een afspraak met ons wanneer je wilt weten wat we voor jouw project kunnen betekenen. We bespreken graag hoe wij van toegevoegde waarde kunnen zijn.