Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Maximaal 10 mb, grotere bestanden via ons WeTransfer kanaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op maat gemaakte t-shirts voor YouTube-ster Jelly
Als sinds 2015 ontwerpen en ontwikkelen we merchandise voor deze Youtube-held.

Met meer dan 8,5 miljoen YouTube abonnees en ruim 3 miljard (je leest het goed: MILJARD) views, is Jelly één van de populairste Nederlandse vloggers, en inmiddels bekend over de hele wereld.

Als sinds 2015 werken we samen met Jelly in het ontwerpen en ontwikkelen van zijn merchandise, inclusief custom made kleding.

Deze keer vroeg Jelly ons om met een idee te komen voor een supergaaf, op maat gemaakt t-shirt om te verkopen in zijn online Jelly store.

Voor een productie in grote oplages, is vrijwel alles mogelijk voor custom made t-shirts; een all-over print, voering met een motief, zelf de keuze maken uit het soort stof, de kleur van het stiksel, en ga zo maar door.

In eerste instantie hebben we een aantal verschillende ontwerpen gemaakt die we samen met Jelly en zijn team besproken hebben en van waaruit de ontwerpen werden gekozen waarmee we verder zijn gegaan. Van daaruit hebben we de uiteindelijke ontwerpen opgemaakt, inclusief een volledig op maat gemaakt hanglabel. Na de ontwikkeling van enkele sample t-shirts, om te bekijken of alles naar wens was startte de productie van alle t-shirts.

Naast custom made kleding hebben we voor Jelly een divers assortiment van producten ontworpen en ontwikkeld welke verkocht worden via zijn eigen JellyStore.

Denk hierbij aan schoolspullen (etuis, pennen en schriften), op maat gemaakte kleding en vele andere producten.

Op maat gemaakte t-shirts voor YouTube-ster Jelly

Als sinds 2015 ontwerpen en ontwikkelen we merchandise voor deze Youtube-held; enkele keren per jaar nemen we in een briefing de wensen voor de komende seizoenen door, waarna wij in beginsel een long-list samenstellen met mogelijke producten die aansluiten bij de wensen.

We werken in beginsel vanuit het oogpunt van de consument; wat mag een artikel aan retailprijs kosten, en wat is er nodig om dit te produceren zodat er een goede marge voor de verkopende partij te realiseren is.

Vervolgens werken we een plan uit met benodigde oplages, levertermijnen en materialen. In overleg maken we dan samen de keuzes voor het definitieve assortiment en dan kunnen we gaan ontwerpen, samplen en produceren.