Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Voor het versturen van bestanden groter dan 10mb raden wij u aan WeTransfer te gebruiken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tee-Jays Catalogus

Tee-Jays-Logo

Al bijna 40 jaar produceert Tee  Jays enkele van de beste kwaliteit T-shirts, polo’s en sweaters op de markt. Al decennia lang hebben de ontwerpers en technici van Tee-jays de kwaliteit en productiemethoden voortdurend verbeterd. Het heeft van Tee Jays een van de toonaangevende merken gemaakt.

Bekijk het aanbod en geef je wensen door

Op deze pagina kun je het volledige aanbod van Tee-Jays terugvinden. Vanzelfsprekend verzorgen wij graag een vrijblijvende prijsopgave voor de artikelen die je aanspreken, die kun je via het mailformulier ‘onder’ de gele knop doorgeven. Wanneer je hierbij ook het gewenste ontwerp meestuurt krijg je van ons een complete prijsopgave van het item en de drukprijs.

Tee-Jays Catalogus

Tee-Jays Catalogus

Collectie Tee-Jays verkrijgbaar via Merchandise.nl

Tee-Jays is een merk dat al 40 jaar bestaat en hoge kwaliteit kleding maakt. Het assortiment is verrassend compleet en varieert van eenvoudige T-shirts (Sof-Tee) tot de beste kwaliteit interlock- en stretch-T-shirts, maar ook sweaters en (softshell) zit in de collectie waaruit je kan kiezen.  Alle items die gemakkelijk je nieuwe favoriet kunnen worden.

Fashion items van Tee-Jays

Alle items van dit merk zijn van hoge kwaliteit en hebben een erg goede pasvorm. Daarnaast richt dit merk zich op de meer fashion items (bv Long Tee shirts, shirts met een Raw edge afwerking of Urban sweaters, en dit tegen scherpe prijzen. Bijkomen voordeel is ook dat dit merk grotere voorraden heeft, waardoor (bijna) alle items snel leverbaar zijn.

Bedrukken van hoge kwaliteit textiel

Dit merk is uitermate goed te bedrukken, aangezien de kwaliteit van de stof ook van invloed is op de print zal een opdruk op t-shirts van Tee-Jays veel mooier overkomen dan wanneer je kiest voor een meer promotioneel shirt. Een opdruk in bijvoorbeeld zeefdruk zal dan een veel fijner drukoppervlak krijgen. De zwaardere items zoals sweaters en polo’s zijn ook prima te voorzien van een borduring.

Veelgestelde vragen

 

Wat is de minimale oplage?

We adviseren bij bedrukt textiel een minimale oplage van 50. Wanneer het logo uit meer kleuren bestaat kan een oplage van 100 (of meer) interessanter zijn.

Technische informatie
Neem contact op voor meer infomatie: info@merchandise.nl of +31(0)497 64 51 01.