Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Maximaal 10 mb, grotere bestanden via ons WeTransfer kanaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Summer Breeze Open Air
Custom made trucker cap met flesopener in de klep

Het Duitse metalfestival Summer Breeze vroeg ons om een reeks aan ‘iets exclusievere items dan ze overal hebben’ te bedenken en ontwikkelen, en deze cap vonden we eigenlijk allemaal het meest bijzonder.

Het is een vintage style trucker cap, waarvan we een gelimiteerde editie met flesopener aan de klep uitgevoerd hebben, volledig door Merchandise.nl bedacht en gestyled (met natuurlijk het logo van het festival erin verwerkt).

Summer Breeze is een uitermate populair festival in Beieren, waar meer dan 40.000 metalheads van woensdag tot en met zaterdag uit hun dak gaan. Op dinsdag is er ook al een pre-party waar ongeveer de helft van de mensen ook al naartoe gaat.

Verderop op deze pagina kun je ook wat indrukken opdoen van het festival zelf, en hoe druk de merchandise stand bezocht wordt 🙂

De details in uw caps maken het verschil!

Custom Made petten laten maken of bestaande caps laten borduren?

Bij Custom Made Caps kan ieder detail afgestemd worden naar wensen van de klant.

Kleuren, stiknaden, afwerking, uw eigen label in de cap, alles is mogelijk, en dus zélfs een uitvoering met een flesopener aan de klep.

Natuurlijk is hiervoor wel een iets grotere oplage nodig (300 stuks) dan voor het personaliseren van een bestaande cap, wat al vanaf 10 stuks kan, en dan kunnen we ook al heel wat. Benieuwd naar de verschillen tussen bestaande caps borduren of custom made petten laten maken? Lees ons blog met infographic.

Summer Breeze Open Air custom made trucker cap met flesopener in de klep

Zoals ik eerder al schreef is Summer Breeze een uitermate populair festival en dat zie je aan de rijen voor de merchandise stand dan ook wel terug!

Het festival wordt traditioneel geopend door de lokale harmonie (of blaaskapel, fanfare, geen idee wat de officiële benaming is) en die kunnen natuurlijk ook rekenen op een metalwaardige respons van het publiek: