Onze klanten over ons

Lees hoe onze klanten de samenwerking en de geleverde producten hebben ervaren.

Onze klanten over ons

Big SparkLifesize Cutout Display van de mascotte voor Only Sim, wiens slogan is "Sim Only vergelijken met Superkracht".

We hebben zowel een staande als 'vliegende' super-sim-only-vergelijk-man voor deze klant gerealiseerd, nadat we eerder al voor andere merken van hen gewerkt hebben.

Big Spark
Only Sim

Wouter PetersWij hebben als band eerder Men's shirts en later Girlies laten drukken door Merchandise.nl voor onze band Deafening. Ik wilde Merchandise.nl enorm bedanken voor hun geduld en het meedenken, want ik heb nogal lopen switchen van gedachten wat betreft maten, met of zonder mouw, kleuren shirts e.d. en ze hebben meerdere offertes voor mij gemaakt. Het contact via de mail verliep prettig en vlot. Zelfs toen er wat twijfel ontstond over de kleinere maten van verschillende merken en hoe deze vielen, kreeg ik zelfs 2 shirts opgestuurd om te laten passen! Deze service vond ik ongekend. Afhandeling, levertijd en levering was allemaal keurig in orde. We zijn inmiddels bijzonder tevreden over het resultaat, en ook de Girlies doen het erg goed. Merchandise.nl is voor wat ons betreft een blijvertje. Deafening.

Wouter Peters
Deafening

Patrick HartLangs deze weg even een bedankje ... Enorm tevreden.

Patrick Hart
Rijwielspecialist Hart

Etjen van der VlietVoor ons festival/catering project, dat Just Like Your Mom, Catering samen met Alpro Soya, tot stand heeft gebracht hebben de heren en dames bij merchandise.nl zich uiterst flexibel opgesteld. Onze deadline was onmogelijk, maar toch hebben ze alles perfect voor elkaar weten te krijgen. Ons visueel materiaal staat letterlijk en figuurlijk als een huis en we zullen in de toekomst nog vaak met ze samenwerken. Het is goed te weten dat er bedrijven bestaan die begrijpen wat je doet en waar je vandaan komt, hoe gestoord en onmogelijk je plan en planning ook is.

Etjen van der Vliet
Just Like Your Mom Catering

Vincent KortbeekActive Professionals is zeer tevreden over de aankoop die we via Merchandise.nl hebben gedaan! De jacks zijn hartstikke mooi, zijn erg comfortabel en ideaal voor koude en gure omstandigheden. De bedrukking is subtiel en netjes (geen printvlakken zichtbaar) en onze relaties hebben niets dan lof geuit over de jassen. Dank voor jullie goede hulp en service.

Vincent Kortbeek
Active Professionals

Al enkele jaren zijn wij klant bij Merchandise.nl en we zijn nog nooit teleurgesteld geweest! Bij onze laatste bestelling waren we een beetje aan de late kant maar de mensen van merchandise.nl hebben ons razendsnel uit de nood geholpen, en, met een glimlach super top zowel kwaliteit als service, hartelijk bedankt en graag tot een volgende maal! mvg Streetvanners Belgium

Streetvanners Belgium
Streetvanners Belgium

Wij hebben voor onze band 50 sjaals laten breien. De aanvraag van de offerte verliep soepel en was verzorgd. De afhandeling van onze levering verliep vlot volledig, vriendelijk en professioneel. We hebben gemerkt dat ook bij kleinere klanten (waar wij onszelf onder scharen) de hulp prima en goed is. De gebreide sjaals zijn van goede kwaliteit. Wij van de Bekkersband zijn zeer tevreden!!

Bekkersband
Bekkersband

Scouting BennekomMerchandise.nl is een zeer professioneel bedrijf. Ze maken van een plaatje een mooie badge die je wensen overtreft. Duidelijke en vriendelijke communicatie en een perfect resultaat. Een aanrader.

Scouting Bennekom

RhovanionMerchandise.nl heeft een perfecte service. Kreeg erg snel reactie op vragen en ook de levering van de patches was erg snel, sneller dan verwacht. Het uiteindelijke resultaat is ook erg mooi geworden, iedereen in de band is erg tevreden! Rhovanion www.facebook.com/rhovanion.folkmetal

Rhovanion
Rhovanion

Prettige samenwerking, snelle reactie, goede service. Netjes vantevoren een digitale proef gekregen van de buttons en erg snel geleverd. Communicatie verliep snel en soepel. Aanrader! Groet, Dennis (DJ Vok)

Dennis Vok
DJ Vok

MartijnSnel en goed advies. Perfecte afhandeling en mooi eindresultaat.

Martijn
No Turning Back

PattiWe hebben de pennen ontvangen en ze zien er weer prima uit!

Patti
013 Tilburg

Frank VroomenIk heb vandaag de speldjes mogen ontvangen, en ik moet zeggen, mijn complimenten! Ze zijn erg mooi geworden. Bedankt voor de goede en snelle service.

Frank Vroomen
Mediamens

Zeer correct; snelle levering, flexibele ingesteldheid, scherpe prijs!

Pieter Goeman
Autopunt.be

Ik vind jullie manier van werken erg prettig, communicatie is helder en afspraken worden snel nagekomen.

Sandra Elias
Koning Willem 1 College

Zeer tevreden over jullie dienstverlening en service. Wanneer ik een vraag stelde kreeg ik altijd snel en goed advies. Eindproduct is helemaal zoals ik voor ogen had.

Anouk Stilma
Gemeente Haarlem

David DePraetereOnze Orde van de OSMTH-MCO heeft een uitstekende ervaring met deze firma. De kwaliteit is buitengewoon goed. Wij blijven in de toekomst samenwerken.

David DePraetere
OSMTH-MCO

Goede service, uitstekende kwaliteit. Vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Bij een aantal bedrijven offertes opgevraagd voor het drukken van T-shirts. Merchandise.nl was uiteindelijk de beste keuze. Goede kwaliteit opdrukken met 3 kleuren waar andere bedrijven ons transferdruk aan wilden smeren. Helemaal top.

Joey Wouters
Ghost Division

Prettig en vlot contact, secure afhandeling van de bestelling en een goed product in handen gekregen.

Femke Jansen
SJ Amsterdam

Professional and friendly service, quick reaction times, and quality merch. Thanks for helping to make the tour a success!

Ula Gehret
Clandestine Music

Richard and the gang went above and beyond to help us with our tour merch. Can’t wait to work with them again.

Donnie Knutson
Hank III

John Dyer BaizleyI can honestly say that this should be about the nicest work I’ve ever seen in screen printed posters.

John Dyer Baizley
Baroness

Wieger de VriesEen geweldig goede merchandise store. Ik heb er een backdrop voor de band laten maken. Zelfs het goedkoopste doek met de minste kwaliteit, heeft nog een onweerstaanbaar goede kwaliteit. Prachtig kleur gebruik, goede printtechnieken. De service is ook helemaal niets op aan te merken. Super. Vooral ook om een offerte aan te vragen via de chat functie die ze aanbieden. Helemaal super! Ik had mijn backdrop met 7 dagen in huis liggen. Woensdag ontwerp gestuurd en betaald, week erna binnen. Ze leverden zelfs sneller dan de uiterlijke datum. Helemaal super winkel. Voor alle merchandise spullen die ik in de toekomst nog nodig heb voor mijn band Triangulum, ga ik naar hen toe

Wieger de Vries
Triangulum

Johnny Ver PlanckIn the 15 years I’ve been touring Europe with different bands you guys were by far the best. Best printing. Best service. THE BEST. Period!

Johnny Ver Planck
The Reverend Horton Heat

Informatie
Neem contact op als je vragen hebt: info@merchandise.nl of +31 (0)497 64 51 01.