Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Maximaal 10 mb, grotere bestanden via ons WeTransfer kanaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontwerpservice

Wij maken je perfecte ontwerp

Onze grafisch vormgevers zijn dagelijks bezig met het ontwerpen van kleding, merchandise, gadgets en relatiegeschenken. Met onze ontwerpservice creëren we ontwerpen die perfect aansluiten op je wensen en eisen.

Omdat onze ontwerpers zeer grote kennis hebben van alle kleding en producten in ons assortiment, en wat daarmee qua ontwerp mogelijk is kunnen we je daarin perfect adviseren, om zo het beste resultaat te behalen.

Samen bespreken we je wensen en eisen en adviseren we. Daarna beginnen we met de eerste schetsen en door middel van je eventuele op- en aanmerkingen werken we toe naar het perfecte eindresultaat.

Ontwerpservice

Wij bieden verschillende ontwerpdiensten, neem gerust contact met ons op voor meer informatie:

1. Op basis van een bestaand logo of je huisstijl een ontwerp van één artikel

Samen bespreken we welke wensen en voorkeuren je hebt met betrekking tot het ontwerp van een kledingstuk, gadget, relatiegeschenk of ander artikel. Op basis van deze informatie en een bestaand logo of een huisstijl maken we een ontwerp voor dit artikel. Natuurlijk ondersteunen we je graag met informatie en suggesties over werk kledingstuk of artikel het beste past bij je wensen.

Ontwerpservice bestaand logo voor 1 artikel

Het ontwerp van één artikel op basis van een bestaand logo of je huisstijl kost €150,- (excl. BTW). Je ontvangt dan een fotorealistisch ontwerp. Deze kan als basis dienen voor een offerteaanvraag en productie.

2. Op basis van een bestaand logo of je huisstijl een ontwerp van een complete lijn

Ook het ontwerp van een volledige merchandise-lijn, kledinglijn, een assortiment van promotie-artikelen of zelfs verschillenden soorten werkkleding welke qua ontwerp op elkaar aansluiten is mogelijk op basis van je logo of huisstijl. Ook in dit geval gaan we eerst om tafel om je wensen en eisen duidelijk te krijgen, om zo te zorgen voor een topresultaat.

Ontwerpservice bestaand logo voor complete merchandiselijn

De kosten voor het ontwerp van een volledige lijn bedragen €300,- (excl. BTW). Je ontvangt ook hier een fotorealistisch ontwerp, wat als basis dient voor een offerteaanvraag en de productie.

3. Een supergaaf design voor een t-shirt!

Als je een t-shirt laat ontwerpen met een design dat mensen aanspreekt, is de kans groter dat ze het (vaker) zullen dragen. Het leukste is natuurlijk dat iedereen die het draagt direct ook reclame voor je maakt. Wij maken graag een volledig op maat gemaakt ontwerp voor je t-shirt!

Ontwerpservice met volledig op maat gemaakte ontwerpen

Een fotorealistisch ontwerp kost €200,- (excl. BTW), wat wederom als basis kan dienen voor een offerteaanvraag en productie.

Wij kunnen de volledige ontwerpen van je merchandise of campagne creëren. Of het nu een ontwerp is gebaseerd op een bestaand logo, of unieke op maat gemaakte ontwerpen voor een volledige merchandise-lijn, we werken samen met je vanaf de eerste input tot het eindresultaat. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Specificaties
Neem contact op als je vragen hebt: info@merchandise.nl of +31(0)497 64 51 01.
Aanvullende informatie
Het ontwerpproces in 5 stappen:

1. Input
Samen bespreken we je wensen en eisen met betrekking tot het ontwerp. Je voorkeuren op het gebied van ontwerp en welke artikelen we zullen gaan ontwerpen.

2. Schetsen
Hierna starten we het ontwerpproces met een drietal schetsen om zo de juiste richting van de uiteindelijke ontwerpen te bepalen.

3. Feedback
Je ontvangt de schetsen en kunt ons hiermee van feedback voorzien. Je kunt aangeven welke schets de voorkeur heeft, en welke elementen eventueel nog aangepast kunnen worden.

4. Ontwerp
Op basis van de door jouw gekozen schets en feedback starten we met een fotorealistisch ontwerp van de artikelen. Hierdoor krijg je een perfect beeld van het uiteindelijke resultaat.

5. Afronding
Je ontvang het fotorealistische ontwerp waarop je eventueel nog feedback kunt geven die we verwerken in de definitieve opzet van het ontwerp, gereed voor offerteaanvragen en productie.