Vacature Commerciële alleskunner met ambitie

Merchandise.nl_store_Reusel

NIMAD Merchandising groeit hard door!

We zijn daarom op zoek naar uitbreiding van ons team, met een commerciële allrounder die er vol voor wil gaan, voor minimaal 32 uur per week, bij voorkeur 40.

Let wel, het zwaartepunt van je functie zal, zeker in beginsel, een commerciële binnendienstfunctie inhouden, maar we hebben nog veel meer plannen waar jij over mee mag gaan denken.

Heb jij zin om een bedrijf mee uit te bouwen en voor te bereiden op de “after-corona” drukte? Lees dan snel verder!

Vacature Commerciële alleskunner met ambitie

Wie jij bent

Aantoonbare commerciële ervaring (of een opleiding) is essentieel, en bij voorkeur begrijp je ook de basis van online marketing. Je hebt een vlotte persoonlijkheid en bent niet ‘bang van computers’. Je kunt goed, snel en foutloos typen, hebt ervaring met Excel en kunt ook zelf een beetje rekenen. 

Het is op zich niet noodzakelijk dat je ervaring hebt met grafische programma’s (Adobe e.d.) maar mocht je dat wel hebben, mooi meegenomen.

Als je verder denkt nog bijzondere eigenschappen, passies of hobby’s te hebben die relevant zijn voor deze functie, zet het dan zeker in je sollicitatie. Of het nu tekenen, muziek maken of programmeren is, laat het ons zeker weten.

Je spreekt en schrijft dus foutloos Nederlands en Engels. Andere talen zijn vooralsnog niet nodig, maar mocht je ze spreken dan horen we het graag. Wel belangrijk is dat je leergierig bent, en een echte aanpakker.

Wie wij zijn

Wij zijn NIMAD Merchandising, en vormen samen met The Workshop Safety (specialist in bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen) en Druktotaal (zeefdruk- en borduurstudio) een groep die werkelijk alles met je logo kan leveren.

Op onze locatie in Reusel bevinden zich ons kantoor, onze showroom in bedrijfskleding (de grootste van De Kempen!), en onze drukkerij en borduurstudio. Alles in één huis dus!

Daarnaast hebben we verschillende websites met onze producten en productgroepen.

Wat je gaat doen en zou kunnen doen

In beginsel vooral commerciële binnendienst; verkoop, maar ook inkoop. Je werkt veel via e-mail en telefoon, met Excel, ons eigen Kleding Management Systeem (KMS dus) en andere tools die we je haarfijn uitleggen.

Ook ga je op (hopelijk niet al te lange) termijn klanten ontvangen in onze showroom om ze te laten zien en uit te leggen wat onze mogelijkheden zijn. En dat zijn er nogal wat, aangezien we eigenlijk pas sinds vorig jaar samen zijn met The Workshop en Druktotaal

We kunnen nu bijvoorbeeld de werkschoenen en otoplastieken (aangemeten gehoorbescherming) leveren aan de crew van een festival, maar andersom dus ook de relatiegeschenken ontwikkelen voor een bouwbedrijf!

Verder zou je, als je dat wil en kan, jezelf bezig mogen houden met online marketing, nieuwsbrieven en helpen aansturen bij de verbeteringen (en soms vernieuwing) van onze websites. 

Wat we jou te bieden hebben

Om te beginnen; een net salaris, passend bij je leeftijd, werkervaring en functie. Die functie is dus heel erg veelzijdig en je krijgt van ons de ruimte om ‘m in te vullen op een manier die bij jou én bij ons past.

Daarnaast een werkplek waar mensen iets voor elkaar over hebben en er voldoende gelachen wordt. Aangezien we zelf nogal ambitieus zijn betekent dit ook voor jou dat er flinke toekomstmogelijkheden zijn. 

Heb je interesse? Stuur dan een motivatiebrief waarin je uitlegt wie je bent en wat je kunt, met CV en minimaal 2 referenties, naar Erwin Bierens (erwin@workshopsafety.nl) en wie weet nodigen we je uit voor een gesprek.

Informatie
Neem contact op als je vragen hebt: info@merchandise.nl of +31 (0)497 64 51 01.
Aanvullende informatie

Wil je op deze functie solliciteren? Stuur dan een motivatiebrief waarin je uitlegt wie je bent en wat je kunt, met CV en minimaal 2 referenties, naar Erwin Bierens (erwin@workshopsafety.nl) en wie weet nodigen we je uit voor een gesprek.

Gezien de veelzijdigheid van de functie is thuiswerken geen optie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.