Vacature Medewerk(st)er commerciële binnendienst

Merchandise.nl_store_Reusel

Voor onze merken The Workshop, Druktotaal en Merchandise.nl zijn wij op zoek naar een fulltime medewerk(st)er voor 40 uur. Je taken bestaan voor het grootste deel uit het beantwoorden van de telefoon en e-mails.

We leren je alles rondom bedrijfs- en promotiekleding, textieldruk en andere vormen van personalisaties, het maken en versturen van offertes en het te woord staan van onze klanten.

Je hebt contact met onze leveranciers in binnen- en buitenland. Daarnaast zul je soms in onze winkel, drukkerij of borduurstudio meehelpen als dat zo uitkomt.

Vacature Medewerk(st)er commerciële binnendienst

Wie jij bent

Je hebt een vlotte persoonlijkheid en bent niet ‘bang van computers’. Je kunt goed, snel en foutloos typen, snapt wel iets van Microsoft Office en kunt verder meestal wel je weg vinden in andere computerprogramma’s. Het is op zich niet nodig dat je ervaring hebt met grafische programma’s (Adobe e.d.) maar mocht je dat wel hebben, mooi meegenomen.

Als je verder denkt nog bijzondere eigenschappen, passies of hobby’s te hebben die relevant zijn voor deze functie, zet het dan zeker in je sollicitatie.

Je spreekt en schrijft dus foutloos Nederlands en Engels. Andere talen zijn vooralsnog niet nodig, maar mocht je ze spreken dan horen we het graag. Wel belangrijk is dat je leergierig bent, en een echte aanpakker.

Wie wij zijn

Wij zijn dus The Workshop, Druktotaal en Merchandise.nl – een totaalleverancier met het zwaartepunt op bedrijfs- en promotiekleding, maar we leveren verder ook vrijwel alle andere producten waar een logo op kan.

Vanuit onze werkplaats en shop in Reusel bedienen we klanten door heel Europa.

In onze shop hebben we een ruime voorraad met o.a. veiligheidsschoenen en bedrijfskleding.

We zijn een van de weinigen die zelf borduren en bedrukken. daardoor kunnen we snel schakelen en houden we ons kwaliteitsniveau op peil.

We zijn ambitieus en houden van hard werken, maar ook van hard plezier maken op zijn tijd.

Wat we jou te bieden hebben

Om te beginnen; een net salaris, passend bij je leeftijd, werkervaring en functie. Daarnaast een werkplek waar mensen iets voor elkaar over hebben en er voldoende gelachen wordt. Aangezien we zelf nogal ambitieus zijn betekent dit ook voor jou dat er best wat toekomstmogelijkheden zijn. Het ligt er ook een beetje aan waar je zelf naartoe wilt.

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail met CV naar Erwin Bierens.
erwin@workshopsafety.nl en wie weet nodigen we je uit voor een gesprek.

Informatie
Neem contact op als je vragen hebt: info@merchandise.nl of +31 (0)497 64 51 01.
Aanvullende informatie

Wil je op deze functie solliciteren? Stuur dan een e-mail met CV naar erwin@workshopsafety.nl.

Gezien de veelzijdigheid van de functie is thuiswerken geen optie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.