Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Maximaal 10 mb, grotere bestanden via ons WeTransfer kanaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Arena- & stadionmerchandise

Ontwerp en ontwikkeling van je merchandise

Voor grote evenementen als arena- en stadionshows bieden we full service merchandising. Van het samenstellen van het assortiment tot het ontwerpen van de items en de verkoop op locatie. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de merchandise te verkopen via een eigen webshop.

We pakken deze projecten samen met u aan, zodat we een set producten kunnen samenstellen die het beste bij het evenement en de bezoekers passen. Ons doel is om merchandise te maken geschikt voor iedereen die het evenement bezoekt, ongeacht wat ze te besteden hebben.

We maken graag een afspraak met je!

Voordat we gaan samenwerken maken we graag kennis met je en horen we graag wat je doelen zijn. Wij geloven in een samenwerking waar alle betrokken partijen beter van worden. Immers hebben we ook een gezamelijk doel; tevreden bezoekers die jouw merchandise willen hebben of dragen.

Arena- & stadionmerchandise

Voor arena- en stadionmerchandise bij shows die plaatsvinden op verschillende data op dezelfde locatie is het heel belangrijk om een assortiment van producten samen te stellen met een duidelijke boodschap. Producten die bezoekers de kans geven om allemaal iets moois te hebben of dragen.

Wij ondersteunen je van A tot Z

Onze medewerkers kunnen je bij het gehele proces ondersteunen; het samenstellen van het productassortiment, uitwerken van ontwerpen, de productie zelf en eventueel ook de verkoop op locatie.

Extra; verkoop via je eigen webshop

Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je merchandising via ons (full service) te laten verkopen in je eigen webwinkel.

We bouwen de shop, houden voorraad, doen de verzending en de after sales!

We gaan natuurlijk graag met je in gesprek.

Heb je interesse? Maak dan gerust een afspraak, natuurlijk volledig vrijblijvend.

Specificaties
Neem contact op als je vragen hebt: info@merchandise.nl of +31(0)497 64 51 01.
Aanvullende informatie
Maak gerust een afspraak met ons wanneer je wilt weten wat we voor je kunnen betekenen. We komen graag naar je toe om te bespreken hoe wij van toegevoegde waarde kunnen zijn voor je evenement(en).
Externe links