Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Maximaal 10 mb, grotere bestanden via ons WeTransfer kanaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis voorraadopslag

Veilige opslag in ons magazijn

Wanneer je je merchandise door ons hebt laten maken kun je deze altijd laten opslaan in ons magazijn, bijvoorbeeld tussen twee tours in. Dit bieden wij geheel gratis aan (afgezien van de verzendkosten van en naar ons magazijn).

Wanneer je de overgebleven merchandise naar ons toestuurt zullen wij het tellen en je hiervan een overzicht sturen. Wanneer je de merchandise weer nodig hebt zorgen wij dat het klaar staat, of we sturen het op naar een gewenste locatie.

Je goederen zullen opgeslagen worden in ons veilige en afgesloten magazijn. Wanneer je speciale wensen hebt (zoals een eigen opslagruimte of extra beveiligde opslag), dan kan dit geregeld worden.

Gratis voorraadopslag

Waarom we dit gratis aanbieden? Wij geloven in het bouwen aan een goede relatie met onze klanten en opdrachtgevers. Wij gaan ervan uit dat je een merchandise-bedrijf nodig hebt die je kunt vertrouwen, die je producten op tijd levert en waarbij de aantallen kloppen. Wij zijn dat bedrijf, dit is wat wij doen, en waar wij goed in zijn. We vinden het gewoon belangrijker dat je weer bij ons terugkomt bij je volgende tour, dan dat we een opslagvergoeding per vierkante meter krijgen.

Distributie en diensten op locatie

We kunnen je distributie verzorgen (naar winkels bijvoorbeeld) en bieden ook verschillende diensten op locatie (op beurzen, festivals en evenementen). We kunnen je spullen van en naar de locatie brengen, je stand opzetten en vullen en zelfs werknemers voor je regelen wanneer dat nodig is.

Specificaties
Neem contact op als je vragen hebt: info@merchandise.nl of +31(0)497 64 51 01.
Aanvullende informatie
Maak gerust een afspraak met ons wanneer je wilt weten wat we voor je kunnen betekeken. We bespreken graag met je wat onze toegevoegde waarde is en wat we voor je kunnen betekenen.