Contact Merchandise.nl

Merchandise.nl BV

Raambrug 36
5531 AG Bladel
Nederland

Telefoon : +31 (0)497 – 555 320

info@merchandise.nl

KvK Eindhoven: 66138329
BTW NR: NL8564.11.176.B01

Looking for information about our company in English? Visit Merchsupply.com or just get in touch with us using the information below.

Contact Merchandise.nl

Openingstijden

Wij zijn van maandag t/m donderdag geopend tussen 09.00 en 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. Buiten deze openingstijden kunt u natuurlijk een e-mail sturen.

Voor spoedgevallen buiten onze openingsuren (of bij geen gehoor) kunt u het beste mailen met als onderwerp “SPOED: uw onderwerp”, naar info@merchandise.nl. Als u in uw mail beknopt omschrijft waar het om gaat en uw telefoonnummer vermeldt nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Natuurlijk is het mogelijk om een afspraak te maken om uw plannen te bespreken.

Samples en monsterbestellingen

Omdat wij geen voorraad houden van al onze producten bestellen we uw samples bij onze leveranciers, die voor iedere bestelling handling- en verzendkosten rekenen. U zult begrijpen dat wij niet anders kunnen dan deze doorberekenen. Mocht er een grotere bestelling volgen dan komen wij u natuurlijk tegemoet in de monsterkosten. Samples kunnen echter nooit geretourneerd worden.

Kleine ordertoeslag

Merchandise.nl is in beginsel leverancier van promotionele producten aan diverse klanten, maar toegespitst op ‘grotere’ opdrachten. Het is echter ook geen probleem om kleinere bestellingen te plaatsen (minder dan € 100,- excl. btw), hoewel voor ons de handling- en administratiekosten voor dergelijke orders aan de hoge kant zijn. We brengen daarom bij dit soort bestellingen € 12,50 excl. btw aan administratiekosten in rekening.

Weblog

Wist u dat wij ook een blog met meer informatie over onze producten bijhouden? Wekelijks proberen we u te informeren met betrekking tot achtergronden, leuke feitjes, nieuwe producten en productinformatie op www.brandmerchandise.nl.

Direct Mailings

Eventueel kunnen wij uw mailing van A tot Z voor u verzorgen; wij werken samen met eigen drukkers, ontwerpers en tekstschrijvers en kunnen uw post voor u verpakken, adresseren en posten. Natuurlijk is ook de ontwikkeling van een passend premium geen probleem; op basis van uw concept denken we graag mee om een product dat volledig aansluit bij uw budget te verzinnen.

Klik hier als u onze algemene voorwaarden wilt lezen

Informatie
Neem contact op als je vragen hebt: info@merchandise.nl of +31(0)497 555 320.
Aanvullende informatie

Merchandise.nl BV bestaat sinds 2003 en is in die jaren een toonaangevende leverancier in binnen- en buitenland geworden met klanten variërend van de Verenigde Naties (official supplier), Pinkpop, Paaspop, Graspop en vele andere festivals, talloze bedrijven en (sport)verenigingen zoals PSV, FC Utrecht en ADO Den Haag en vele vele anderen.

Meer dan 75% van onze klanten keert terug na hun eerste bestelling en inmiddels mogen we dan ook meer dan 2500 klanten tot onze vaste klanten rekenen.

U kunt bij ons terecht met ieder vraagstuk op het gebied van merchandising, promotionele producten en reclame-artikelen. Van eenvoudige bestelling tot complete full service oplossingen eventueel inclusief e-commerce fulfilment en distributie.