Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Maximaal 10 mb, grotere bestanden via ons WeTransfer kanaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tourmerchandise

Obituary tour shirts met zeefdruk
Tourmerchandise is een van onze hoofdactiviteiten. We zijn snel en goed in het bedrukken van textiel en leveren overal in Europa. Reguliere bestellingen duren 2 tot 3 weken, spoedbestellingen worden binnen één week geleverd, mits de productiecapaciteit dit toelaat.

Alle bekende kledingmerken zijn bij ons verkrijgbaar, en we maken ook speciale producten als speldjes, patches en (op maat gemaakte) petten. De levertijd voor speciale producten kan langer zijn.

Meer mogelijkheden met een goede planning!

We raden je aan om ruim op tijd te starten met de voorbereidingen voor de tourmerchandise. Zeker wanneer je iets speciaals wilt, raden we aan om ongeveer drie maanden voor de start van de tour te beginnen.

Ook leveren wij producten als backdrops, stage scrims, backstage- en fotopassen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tourmerchandise

Al sinds 2004 zijn we gespecialiseerd in tourmerchandise en inmiddels zeer ervaren met Europese tours. Als je ruim vantevoren contact met ons opneemt, maken we samen een planning, zodat we nooit meer zullen leveren dan je kunt meenemen in je nightliner en/of trailer.

Ons advies is altijd om voldoende merchandise voor de tour te laten maken als je verwacht meer te verkopen dan je kunt meenemen in één keer.

Natuurlijk is het mogelijk om tijdens de tour een spoedlevering te plannen, maar het is beter om dit te voorkomen; het kan zijn dat je hierdoor extra kosten hebt, en tijdens drukke periodes is de productie vaak al enkele dagen tot twee weken gevuld.

Medewerkers voor je Europese tours.

In de loop der jaren hebben we gewerkt met verschillende tourmanagers, merchandiseverkopers, roadies, geluidsmensen, etc. Laat het ons weten wanneer je medewerkers voor je tour nodig hebt, en wij zorgen voor professionele en ervaren mensen.

Assortiment aan tourmerchandise; we hebben écht alles

Van metalen speldjes, postervlaggen, custom made petten en knuffels tot volledig op maat gemaakte kleding. je kunt simpelweg geen producten verzinnen die we niet kunnen leveren.

Let wel, voor speciale producten geldt over het algemeen een langere productietijd. Onder het kopje downloads rechts op deze pagina vind je informatie met betrekking tot de geschatte levertijden voor verschillende productgroepen.

Natuurlijk zijn we snel met de reguliere producties van bijvoorbeeld kleding met opdruk. Dus maak je geen zorgen als je een beetje laat bent als je voor de eerste keer contact met ons opneemt.

Specificaties
Bestanden aanleveren: indien mogelijk geven we de voorkeur aan .eps- .pdf- of .ai-bestanden in vector, tekst als outlines. Met .jpg's kunnen we in veel gevallen ook wel overweg.
Wanneer je twijfelt: Stuur ons je bestanden, we adviseren je graag en hebben veel ervaring met het verwerken van verschillende bestandstypen.
Plaatsing van je ontwerp op de items kun je aangeven door middel van een schets of omschrijving.
Je ontvangt van ons altijd een digitale drukproef met alle informatie duidelijk weergegeven ter controle.
Neem contact op als je vragen hebt: info@merchandise.nl of +31(0)497 64 51 01.
Aanvullende informatie
Indien je meerdere leveringen nodig hebt tijdens een tour, stuur ons dan altijd je tourschema zodat we samen data kunnen plannen welke het meest haalbaar zijn voor leveringen.

Hieronder kun je een bestand downloaden met informatie over de levertijden van verschillende producten.

Externe links