Over ons

Samen presteren, dat is de reden van ons succes!

Meer dan 75% van onze klanten komt na hun eerste bestelling bij ons terug. De reden is eigenlijk eenvoudig; ons enige doel is om u beter te laten presteren.

Of u nu merchandise laat maken, bedrijfskleding of relatiegeschenken; we zullen altijd enorm ons best doen om te zorgen dat u betere resultaten boekt dan voorheen. Als dat ons lukt is onze missie geslaagd.

Een bedrijf met echte mensen 🙂

Bij Merchandise.nl wordt u altijd geholpen door mensen, niet door computers; uw aanvragen worden persoonlijk behandeld door één van onze medewerkers. Daarom stellen wij ons graag even aan u voor zodat u weet met wie u contact heeft.

Over ons

Erwin Bierens

Erwin is de eigenaar van Nimad BV, waar Merchandise.nl sinds juli 2020 onderdeel van is. Hij is gespecialiseerd in alles wat met textiel te maken heeft. Erwin heeft meer dan 25 jaar ervaring in de grafische industrie, zowel grafisch als qua werkvoorbereiding en uitvoering. Hij koopt over het algemeen ook het textiel in. U kunt bij Erwin ook terecht voor onze andere producten. Erwin zorgt ook dat de contacten met onze onderaannemers en de fabrikanten van custom made artikelen onderhouden worden.

Erwin is met name eindverantwoordelijk voor de administratieve en financiële kant van ons bedrijf, en doet ook het algemene beleid en personeelsbeleid.

Richard Theuws

richard theuws
Richard Theuws

Richard is, samen met Sharon Theuws-Bentelaar, oprichter van Merchandise.nl. Zijn hoofdtaken zijn het begeleiden van de andere medewerkers op het gebied van in- en verkoop, en daarnaast is hij veelal bezig met de ontwikkeling en het verbeteren van onze websites

Richard schrijft de meeste teksten voor onze websites en is ook verantwoordelijk voor onze accounts op facebook en twitter, en blogt (o.a.) daarover op http://theuws.com.

In 2009 won Richard de zibb Business Challenge (een Reed/Elsevier titel) en mocht zich daarom gedurende 2010 de meest creatieve ondernemer van Nederland noemen.

Coen Floren

Coen
Coen Floren

Coen is verantwoordelijk voor een groot deel van de in- en verkoop bij Merchandise.nl. Hij is met name gespecialiseerd in alles wat met custom made producten en grootformaatreclame (spandoeken e.d.) te maken heeft. Hij is daarnaast veelal het aanspreekpunt voor speldjes en emblemen en koopt ook de meeste relatiegeschenken in.

Daarnaast is Coen onze logistieke specialist, verantwoordelijk voor een groot deel van de verkoop in de binnendienst. Ook houdt hij zich veel bezig met het verbeteren van onze websites, zoals bijvoorbeeld de werkwijze voor custom made bedrijfskleding.

Debbie Alkema

Debbie is, samen met Coen en Erwin, verantwoordelijk voor de in- en verkoop bij Merchandise.nl. Ook verzorgt zij zowel de ontwerpen voor merchandise, bedrijfskleding en custom made geschenken als onze flyers en advertenties. 

Debbie zorgt samen met onze leveranciers voor uw artwork en drukproeven. Ook onze eigen uitingen (flyers en advertenties) worden regelmatig door Debbie verzorgd.

Informatie
Neem contact op als je vragen hebt: info@merchandise.nl of +31 (0)497 64 51 01.