Over ons

Samen presteren, dat is de reden van ons succes!

Meer dan 75% van onze klanten komt na hun eerste bestelling bij ons terug. De reden is eigenlijk eenvoudig; ons enige doel is om u beter te laten presteren.

Of u nu merchandise laat maken, bedrijfskleding of relatiegeschenken; we zullen altijd enorm ons best doen om te zorgen dat u betere resultaten boekt dan voorheen. Als dat ons lukt is onze missie geslaagd.

Een bedrijf met echte mensen 🙂

Bij Merchandise.nl wordt u altijd geholpen door mensen, niet door computers; uw aanvragen worden persoonlijk behandeld door één van onze medewerkers. Daarom stellen wij ons graag even aan u voor zodat u weet met wie u contact heeft.

Over ons

Richard Theuws

richard theuws
Richard Theuws

Richard is samen met Sharon oprichter en eigenaar van Merchandise.nl. Zijn hoofdtaken zijn het begeleiden van de andere medewerkers op het gebied van in- en verkoop, en daarnaast is hij veelal bezig met de ontwikkeling en het verbeteren van onze websites. Richard zorgt ook dat de contacten met onze onderaannemers en de fabrikanten van custom made artikelen onderhouden worden.

Richard schrijft de meeste teksten voor onze websites en is ook verantwoordelijk voor onze accounts op facebook en twitter, en blogt (o.a.) daarover op http://theuws.com.

In 2009 won Richard de zibb Business Challenge (een Reed/Elsevier titel) en mocht zich daarom gedurende 2010 de meest creatieve ondernemer van Nederland noemen.

Sharon Theuws-Bentelaar

Sharon Theuws-Bentelaar
Sharon Theuws-Bentelaar

Sharon is met name eindverantwoordelijk voor de administratieve en financiële kant van ons bedrijf, en doet samen met Richard ook het algemene beleid en personeelsbeleid.

Alex van Gennip

Alex van Gennip
Alex

Alex is verantwoordelijk voor een groot deel van de in- en verkoop bij Merchandise.nl. Hij is met name gespecialiseerd in alles wat met zeefdruk en grootformaatreclame (spandoeken e.d.) te maken heeft. Alex heeft meer dan 20 jaar ervaring in de grafische industrie, zowel grafisch als qua werkvoorbereiding en uitvoering. Hij koopt over het algemeen ook het textiel in. U kunt bij Alex ook terecht voor onze andere producten.

Ook schrijven zowel Alex als Angela regelmatig tutorials en artikelen voor ons weblog op Brandmerchandise.nl.

Angela Borrenberghs

Angela Borrenberghs
Angela

Met een achtergrond in de grafische voorbereiding van een relatiegeschenkenbedrijf en tampondrukkerij is Angela ook bij ons de hoofdverantwoordelijke voor relatiegeschenken en kerstpakketten. Ze is daarnaast veelal het aanspreekpunt voor speldjes en emblemen, hoewel ze deze taken samen met Alex doet. Angela koopt de meeste relatiegeschenken en speldjes en emblemen in.

Naast het schrijven van tutorials zorgen Angela en Alex samen ook voor uw artwork en drukproeven. Ook onze eigen uitingen (flyers en advertenties) worden regelmatig door Angela verzorgd.

Ingrid Visser

Ingrid verzorgt onze dagelijkse administratie en is zodoende verantwoordelijk voor alle facturatie en een deel van de communicatie.

Coen Floren

Coen is onze logistieke specialist, verantwoordelijk voor een deel van de verkoop in de binnendienst. Hij houdt zich ook bezig met de klanten voor wie wij de fulfilment van hun webwinkel (productie, handling en after sales) verzorgen.

Arno van Ras

Arno is onze designer en web developer; hij verzorgt zowel de ontwerpen voor merchandise, bedrijfskleding en custom made geschenken als onze flyers en advertenties. Ook houdt hij zich veel bezig met het verbeteren van onze websites, zoals bijvoorbeeld de werkwijze voor custom made bedrijfskleding.

Jaap van Hulsel

Jaap is onze in house web developer en bouwt de software waardoor onze websites prijzen uit kunnen rekenen, het mogelijk wordt om ontwerpen te uploaden enzovoorts.

Informatie
Neem contact op als je vragen hebt: info@merchandise.nl of +31 (0)497 64 51 01.