Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Maximaal 10 mb, grotere bestanden via ons WeTransfer kanaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Holland Zingt Hazes arena merchandise
Ontwerp, productie en webshop voor alle "Holland Zingt Hazes" shows in de Ziggo Dome in Amsterdam

“Holland Zingt Hazes” is een serie concerten die vanaf 2013 jaarlijks plaatsvinden in de Ziggo Dome in Amsterdam, een arena met een capaciteit van 17.000 personen. Verschillende bekende Nederlanders brengen een ode aan de in 2004 overleden André Hazes.

Voor de editie van 2018 werden we gevraagd om een een nieuwe en volledige merchandise-lijn te creëren, bedoelt voor verkoop tijdens de vier avonden van het evenement. Na afloop van het evenement is via onze MerchPlanet merchandise fulfillment service een webshop opgezet waar de resterende merchandise wordt verkocht.

Ontwerp en productie "Holland Zingt Hazes" merchandise

In eerste instantie hebben we een lijst van producten samengesteld welke goed aansluiten op de beoogde doelgroep. Onze ontwerpers zijn daarmee aan de slag gegaan en hebben voor verschillende producten vanaf de basis nieuwe ontwerpen opgezet, uiteraard in zorgvuldig overleg met de organisatie om zo tot het gewenste eindresultaat te komen.

Na het ontwerpproces zijn alle zaken in productie genomen en hebben we ervoor gezorgd dat alles netjes, overzichtelijk en op tijd bij de Ziggo Dome werd afgeleverd op een datum en tijd gekozen door de organisatie.

Na de laatste avond van het evenement hebben we ervoor gezorgd dat alle overgebleven merchandise ter plekke werd opgehaald en teruggebracht naar ons magazijn. Binnen een paar dagen stond de nieuwe webshop online: merchplanet.com/hollandzingthazes.

Nederland houdt van André Hazes, dat is een ding wat zeker is! Zijn muziek leeft voort in de harten van miljoenen mensen. Volkszanger André Hazes blijft onverminderd populair. Dit wordt elk jaar weer duidelijk tijdens de uitverkochte concerten van “Holland Zingt Hazes”, waar de herinnering aan de populaire zanger levend wordt gehouden.

Holland Zingt Hazes arena merchandise

Ontwerp, productie en webshop voor alle “Holland Zingt Hazes” shows in de Ziggo Dome in Amsterdam