Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Maximaal 10 mb, grotere bestanden via ons WeTransfer kanaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Branding & Imago

all over bedrukt t-shirt Pathe

Zichtbaar reclame maken met gepersonaliseerde producten

Of je nu een loyalty-actie wil doen, een open dag organiseert, op een beurs gaat staan of je klanten en prospects bezoekt; een geschenk met je logo versterkt je imago. Wij leveren vrijwel ieder denkbaar artikel en verzorgen graag een passend voorstel, op basis van je doelgroep, budget en oplage. Desgewenst verzorgen we ook de ontwerpen voor je.

Voor iedere prijsklasse is een oplossing.

Ons aanbod is enorm; zo kunnen we meer dan 500 verschillende t-shirts leveren en meer van 5000(!) verschillende pennen, en we maken ook nog eens érg veel op maat. Daarom werken we voornamelijk vraaggestuurd, hoewel je op deze site ook veel van onze (hoofd)producten terug kunt vinden.

Branding & Imago

Van sleutelhanger tot pop-up tent; je kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het voor je verzorgen.

Feit is dat het steeds belangrijker wordt om als bedrijf of merk ‘top of mind’ te zijn bij je klanten, prospects & leads. Je wil er eigenlijk voor zorgen dat ze jou bellen voor ze op zoek gaan naar een leverancier.

Promotionele artikelen helpen

Wist je dat relatiegeschenken en promotionele artikelen een veel hogere reach & recall rate hebben dan iedere andere vorm van adverteren?

Een goed gekozen artikel wordt jarenlang gebruikt en zorgt er dus (deels onbewust) voor dat jouw merk of bedrijf al die tijd een klein beetje aandacht krijgt.

Wij verzorgen een voorstel met rendement.

Onze mensen hebben allemaal flink wat ervaring met het samenstellen van de meest geschikte producten. Voor artiesten, festivals, youtubers, maar ook business to business.

We weten precies wat er wel en niet mogelijk is, en houden rekening met je budget.

We bedenken, ontwerpen, ontwikkelen, produceren en distribueren je goederen voor je, naar gelang wat je wil, en nodig hebt.

Webshop of intern platform nodig?

Als je je items wil verkopen kunnen we een full service webshop voor je opzetten, tegen zeer goede tarieven. De productie van jouw goederen is onze bron van inkomsten, waardoor we bijkomende services een stuk voordeliger aan kunnen bieden dan ondernemingen die puur daarvan moeten bestaan.

We hebben ook een oplossing ontwikkeld voor ondernemingen met meerdere vestigingen die zeer regelmatig relatiegeschenken nodig hebben. Met onze loyaltyassistent ‘Wilson’ beschik je over een eigen intern platform waar jouw vestigingen goederen kunnen bestellen, die wij vervolgens naar ze opsturen.

Hierdoor kun je grotere hoeveelheden per artikel tegelijk maken waardoor je inkoopprijzen scherper worden. Daarnaast krijg je een goed overzicht van wat er per vestiging gebruikt wordt aan promotionele artikelen en kun je beter vaststellen of daar voldoende resultaten tegenover staan.

Mogen we ook voor jou aan de slag?

Heb je interesse? Bel dan +31 497 64 51 01 om een afspraak te maken. Je bent welkom in onze showroom in Reusel maar we komen ook graag naar jou toe.

Per mail kan natuurlijk ook; info@merchandise.nl

Specificaties
Neem contact op als je vragen hebt: info@merchandise.nl of +31(0)497 64 51 01.
Aanvullende informatie
Onze showroom in Reusel is iedere werkdag geopend tussen 8.30 en 17.00, we maken graag tijd voor een gesprek. Heb je liever dat we bij jou langs komen? Bel of mail om de mogelijkheden te bespreken.