Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Voor het versturen van bestanden groter dan 10mb raden wij u aan WeTransfer te gebruiken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Digitaal printen

Digitaal-printen-zitzak

Dankzij digitaal printen kan uw ontwerp in hoog tempo op het door u gewenste artikel worden geplaatst. Digital printing passen we toe op onder meer spandoeken, vlaggen, banners, banieren, displays, beachvlaggen en stickers. Ook allerlei promotieartikelen en relatiegeschenken kunt u laten voorzien van een digitale full colour print.

 

 

 

 

Digitaal printen

  • spandoeken, backdrops, vlaggen, stickers worden digitaal geprint
  • digitaal printen; van kleine stickers of buttons tot enorme backdrops
  • uw ontwerp wordt via de computer naar de printer verstuurd

Dankzij digitaal printen kan uw ontwerp in hoog tempo op het door u gewenste artikel worden geplaatst, vaak al vanaf 1 stuks. Digital printing passen we toe op onder meer spandoeken, vlaggen, banners, banieren, displays, beachvlaggen en stickers. Ook allerlei promotieartikelen, textiel (DTG) en relatiegeschenken kunt u laten voorzien van een digitale full colour print, waarbij het dan mogelijk is om elke opdruk anders te maken. Bij conventionele druktechnieken zoals bijvoorbeeld offset of zeefdruk is dit niet mogelijk.

Full colour digitaal printen

Dankzij de grote variatie in printers zijn de mogelijkheden op het gebied van digitaal printen zowat onbeperkt. Het printproces verloopt volledig digitaal; uw ontwerp wordt op de computer bewerkt en vervolgens rechtstreeks naar de printer verzonden.

Grootformaatprinters voor spandoeken en vlaggen

Onze spandoeken worden over het algemeen digitaal bedrukt met een printer die rollen materiaal met een breedte van 5 meter bedrukt. Spandoeken die groter zijn dan dat worden dan ook met grote precisie aan elkaar gelast, zodat er vrijwel geen detailverlies optreedt.

Vlaggen worden over het algemeen tot 1 meter 20 per keer bedrukt, dit omdat de materialen in deze breedte geleverd worden.

Wilt u meer weten over een artikelen met een digitale print? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Sleutelhanger-digitaal-printen

Sleutelhanger-digitaal-printen

Product informatie
Minimum oplage: 1
Levertijd: 1-2 weken
Spoedlevertijd: 1 week
Technische informatie
Bestand aanleveren als jpg of pdf, op minimaal 300 dpi op ware grootte. Omzetten naar CMYK
Neem contact op voor meer infomatie: info@merchandise.nl of +31(0)497 64 51 01.