Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Maximaal 10 mb, grotere bestanden via ons WeTransfer kanaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aankleding van beurzen, congressen of bedrijfsevents

Alles voor uw bedrijfsevent, van bewegwijzering tot kleding voor de medewerkers

Wanneer u een beurs, conferentie of bedrijfsevent organiseert kunnen wij u helpen bij alle merchandise-gerelateerde zaken. Van de kleding voor de medewerkers, het aankleden van de stand, het maken van bewegwijzering, het selecteren van give-aways en het samenstellen van producten voor in een goodiebag voor de bezoekers.

Indien gewenst kunnen we ook mensen leveren die de goodiebag bij uw beurs of event uitdelen.

Samen met uw organisatie stellen we een plan samen gebaseerd op verschillende factoren als de doelgroep, locatie, budget en medewerkers.

Aankleding van beurzen, congressen of bedrijfsevents

Wij kunnen je adviseren en gezamelijk een plan opstellen voor de aankleding van beurzen en andere bedrijfsevents, gebaseerd op enkele vragen:

  • Wat is de doelgroep van uw evenement?
  • Hoeveel bezoekers worden er verwacht?
  • Hoe ziet de locatie eruit?
  • Wat zijn de budgetten voor de verschillende onderdelen van het evenement?
  • Zijn er nog andere wensen, eisen en/of vragen omtrent het evenement?

Op basis hiervan kunnen we samen met u een compleet plan uitwerken.

Aankleding van beurzen, congressen of bedrijfsevents

Erg belangrijk bij de aankleding van beurzen of andere bedrijfsevents is de herkenbaarheid. U wilt graag dat uw stand eruit springt. Dit begint op de eerste plaats met de aankleding van uw stand.

Met onze presentatiewanden zorgt u ervoor dat uw stand meteen aangekleed is. Deze zijn makkelijk te installeren en te transporteren. Ideaal wanneer u vaker aanwezig bent op beurzen.

Bij een grote stand valt u extra op wanneer u deze inricht met gepersonaliseerde meubels, zoals bijvoorbeeld onze zitkubussen met logo.

Heeft u een kleine stand? Ook dan kan u uw logo kenbaar maken met een gepersonaliseerd tafelkleed. Wij kijken graag samen met u wat past bij uw event of stand.

Kleding van uw medewerkers

Naast de aankleding van beurzen is de aankleding van uw medewerkers even belangrijk. U wilt natuurlijk dat uw medewerkers herkenbaar zijn. Zo weten (potentiële) klanten meteen wie ze moeten aanspreken. Kleding met uw bedrijfslogo is dan ook onmisbaar.

We hebben hiervoor de keuze uit standaard kleding zoals bv. polo’s die we kunnen voorzien van uw logo. Wilt u met uw bedrijfskleding ook een stapje hoger gaan? Bekijk dan ook zeker onze mogelijkheden voor custom made kleding.

Goodiebags of give-aways voor beurzen

Wanneer uw (potentiële) klanten uw beursstand of bedrijfsevent bezocht hebben, wilt u natuurlijk ook dat ze na hun bezoekje nog aan uw bedrijf denken. Zorg ervoor dat uw bedrijf / uw bedrijfslogo ook daarna nog in beeld blijft. Dit kan met een goodiebag gevuld met informatie over uw bedrijf en/of relatiegeschenken met uw logo.

Ook hier helpen we u graag verder met producten op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina vindt u meer informatie over promotiemiddelen voor uw bedrijf.

Specificaties
Neem contact op als je vragen hebt: info@merchandise.nl of +31(0)497 64 51 01.
Aanvullende informatie
Maak gerust een afspraak met ons wanneer je wilt weten wat we kunnen betekenen voor jouw beurs of conferentie. We bespreken graag met je wat onze toegevoegde waarde is voor je evenement.