Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Maximaal 10 mb, grotere bestanden via ons WeTransfer kanaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Festivalmerchandise

Wij kunnen je van A tot Z helpen met je festivalmerchandise

We bieden full-service festival merchandising. Inclusief het runnen van de verkoop van de merchandise tijdens het evenement, van jezelf en de spelende artiesten tot aan de online verkoop van je merchandise via je eigen online webshop. Natuurlijk kunnen we ook de productie verzorgen.

Door de jaren heen hebben we samengewerkt festivals als Graspop Metal Meeting, Paaspop, Pinkpop, Roadburn en vele meer.

Van festivalbeleving naar topkwaliteit merchandise

De festivals waarmee wij werken hebben over het algemeen al een eigen logo en huisstijl. Onze ontwerpers vertalen dit naar producten als polsbandjes tot aan complete backstage-areas, waarbij de merchandise natuurlijk leidend is.

Festivalmerchandise

Als het gaat om festivalmerchandise en -benodigdheden zijn we een echte “one-stop-shop”. We bieden alles van polsbandjes, bewegwijzering, crewkleding, meubilair met eigen ontwerp voor backstage- en VIP-ruimtes tot (natuurlijk) je merchandise.

Het belangrijkste; festivalmerchandise en crewkleding

Natuurlijk begrijpen we dat de merchandise voor je festival het belangrijkste is, daarom focussen we ons op het creëren van topproducten die in de smaak vallen bij je bezoekers.

Merkbeleving is bijna altijd het belangrijkste aspect van merchandising. Dus zullen we met jouw input een assortiment aan producten voorstellen en selecteren die het beste bij het festival en de bezoekers passen.

We werken al samen met festivals als Graspop Metal Meeting, Paaspop, Fortarock, Roadburn, Woo Hah, Extrema, We Are Electric, Pinkpop en vele anderen.

Verkoop merchandise artiesten

We werken samen met ervaren tour- en festivalmerchandisers, die over het algemeen bekend zijn met de merchandise-bedrijven en tourmanagers van de artiesten die op je festival staan.

Specificaties
Neem contact op als je vragen hebt: info@merchandise.nl of +31(0)497 555 320.
Aanvullende informatie
Maak gerust een afspraak met ons wanneer je wilt weten wat we voor je kunnen betekenen. We komen graag naar je toe om te bespreken hoe wij van toegevoegde waarde kunnen zijn voor je evenement.