Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Maximaal 10 mb, grotere bestanden via ons WeTransfer kanaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Festivalmerchandise

Wij kunnen je van A tot Z helpen met je festivalmerchandise

Als het gaat om festivalmerchandise en -benodigdheden zijn we een echte "one-stop-shop". We bieden alles van polsbandjes, bewegwijzering, crewkleding, veiligheidskleding, lanyards, parkeerstickers, drinkbekers, consumptiemunten, meubilair met eigen ontwerp voor backstage- en VIP-ruimtes tot (natuurlijk) je merchandise.

Door de jaren heen hebben we samengewerkt met festivals als Graspop Metal Meeting, Paaspop, Pinkpop, Roadburn en vele anderen.

Van festivalbeleving naar topkwaliteit merchandise

De festivals waarmee wij werken hebben over het algemeen al een eigen logo en huisstijl. Onze ontwerpers vertalen dit naar producten als polsbandjes tot aan complete backstage-areas, waarbij de merchandise natuurlijk leidend is.

Festivalmerchandise

We bieden full-service festival merchandising. Ons assortiment bestaat onder andere uit polsbandjes, crewshirts, eco-drinkbekers, lanyards, parkeerstickers, meubilair, consumptiemunten (ook ecologisch afbreekbaar!), en nog veel meer. Eventueel kunnen we ook de on site verkoop van de merchandise regelen.

Het belangrijkste; festivalmerchandise en crewkleding

Natuurlijk begrijpen we dat de merchandise voor je festival het belangrijkste is, daarom focussen we ons op het creëren van topproducten die in de smaak vallen bij je bezoekers.

Merkbeleving is bijna altijd het belangrijkste aspect van merchandising. Dus zullen we met jouw input een assortiment aan producten voorstellen en selecteren die het beste bij het festival en de bezoekers passen.

Bestel op tijd

Natuurlijk produceren wij ook artikelen met spoed, maar de productie van volledig custom made artikelen neemt iets meer tijd in beslag. Neem dus tijdig contact met ons op om er zeker van zijn dat we je producten voor de scherpste prijs kunnen leveren. In deze handige infographic is de standaard levertijd weergegeven per productgroep.

Verkoop op locatie

We bieden full-service festival merchandising. Naast het verzorgen van de productie van de merchandise, kunnen we ook de verkoop tijdens het evenement runnen. Van jezelf, maar ook van de spelende artiesten.

Verkoop merchandise artiesten

Hiervoor werken we samen met ervaren tour- en festivalmerchandisers, die over het algemeen bekend zijn met de merchandise-bedrijven en tourmanagers van de artiesten die op je festival staan.

Enkele referenties

We werken al samen met festivals als Graspop Metal Meeting, Paaspop, Fortarock, Roadburn, Woo Hah, Extrema, MadNes, Dynamo Metal Fest, We Are Electric, Helldorado, Pinkpop en vele anderen.

Specificaties
Neem contact op als je vragen hebt: info@merchandise.nl of +31(0)497 64 51 01.
Aanvullende informatie
Maak gerust een afspraak met ons wanneer je wilt weten wat we voor je kunnen betekenen. Ons kantoor is gevestigd in Bladel maar we kunnen ook naar je toe komen, we geven graag meer uitleg over hoe wij van toegevoegde waarde kunnen zijn voor je evenement.