Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Maximaal 10 mb, grotere bestanden via ons WeTransfer kanaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Logo- & huisstijl ontwerp

Logo & Huisstijl ontwerp

Heb je nog geen logo en huisstijl, of zijn ze aan een opfrisbeurt toe? Dan kunnen we je daar natuurlijk ook mee helpen.

We gaan met je in gesprek over je wensen qua uitstraling, je doelgroep en je vakgebied en verzorgen vervolgens een eerste set voorstellen om de stijl te bepalen.

Op basis van jouw reactie en opmerkingen werken we vervolgens een tweede voorstel uit, waar over het algemeen iets uitkomt dat al een heel eind in de richting is.

In de derde correctieronde werken we dat uit naar een definitief ontwerp.

Je wil met je bedrijf natuurlijk een aantrekkelijke, professionele uitstraling hebben die aansluit bij de activiteiten en missie van je bedrijf. Een passend logo met dito huisstijl kan dan natuurlijk niet ontbreken.

Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen van logo’s en huisstijlen voor uiteenlopende bedrijven, maar ook voor bijvoorbeeld festivals en beurzen. We zorgen altijd voor een professioneel ontwerp welke het imago van uw onderneming perfect weergeeft.

We gaan graag met je om tafel om je ideeën te bespreken en advies te geven om er zo voor te zorgen dat we tot een professioneel en herkenbaar logo komen. Van daaruit kunnen we dan ook de huissttijl ontwikkelen. Natuurlijk zorgen we altijd voor een eigen en uniek ontwerp.

Een huisstijl gaat verder dan visitekaartjes en briefpapier. Indien gewenst ontwikkelen we ook de ontwerpen voor bijvoorbeeld je bedrijfskleding, autobelettering, presentatie-slides, je website en social media kanalen, in- en exterieur van je pand en ga zo maar door.

Logo

Een logo is de eerste stap op weg naar een krachtige en totale huisstijl. Onze ontwerpers hebben zeer ruime ervaring in het ontwerpen van logo’s binnen veel verschillende soorten bedrijven en ondernemingen.

Huisstijl

je huisstijl bepaalt voor een groot deel je identiteit. Het is daarom belangrijk dat de uitstraling past bij je doelgroep, en opvalt bij je doelgroep zodat ze zich ermee identificeren.

Briefpapier en visitekaartjes

Wanneer je ons je huisstijl laat ontwikkelen, zorgen we sowieso voor bijpassende visitekaartjes en briefpapier, maar een huisstijl kan natuurlijk veel meer omvatten, zoals duidelijk wordt in de informatie op deze pagina.

Merchandising & Promotiemiddelen

Eigenlijk natuurlijk overbodig om te benoemen, maar toch; vanzelfsprekend verzorgen we (als je dat wil) een compleet pakket aan merchandising en/of promotiemiddelen die passen bij jouw onderneming.

Presentatie-slides, e-mailtemplates en infographics

Om helemaal volledig voor de dag te komen kunnen we desgewenst ook je digitale communicatie ontwerp binnen je nieuwe huisstijl. Denk hierbij aan presentatie-slides voor je bedrijfspresentaties, e-mailtemplates voor je mailcommunicatie en/of je digitale nieuwsbrieven of infographics.

Bedrijfskleding

Shirts voor de crew van je festival, werkkleding voor de monteurs van je bedrijf, polo’s voor de werknemers van je restaurant en ga zo maar door. Omdat Merchandise.nl natuurlijk gespecialiseerd is in kleding, en dus ook werk- en bedrijfskleding, kunnen wij ervoor zorgen dat dit perfect aansluit op je nieuwe logo en huisstijl.

Autobelettering en in- en exterieur van je pand

Als wij zeggen dat we je volledige huisstijl kunnen ontwikkelen, dan bedoelen we ook volledig. Een nieuw ontwerp voor je bedrijfswagen of wagenpark en een nieuw ontwerp voor bijvoorbeeld belettering op en in je bedrijfspand kunnen wij voor je verzorgen.

Het ontwerpproces

Samen bespreken we je wensen en eisen met betrekking tot het ontwerp waarna we aan de slag gaan met het ontwerp.

Je ontvangt de ontwerpen en kunt ons hiermee van feedback voorzien in twee eventuele correctierondes.

Uiteindelijk ontvang je het definitieve ontwerp inclusief bronbestanden zodat je het voor ‘alles’ kunt gebruiken. Natuurlijk kunnen we ook alle bijkomende designs (van visitekaartje tot parasol) voor je verzorgen.

Logo- & huisstijl ontwerp