Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Maximaal 10 mb, grotere bestanden via ons WeTransfer kanaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Estivant bedrijfskleding
Voor Estivant creëerden we een volledige lijn bedrijfskleding

Estivant is een Nederlands reisbureau, al meer dan 18 jaar gespecialiseerd in vakanties voor alleenstaande ouders. Verrassende en ontspannen vakanties voor de kinderen en de ouders. In het seizoen werken er honderden vakantiekrachten op accommodaties door heel Europa, in frisse bedrijfskleding met Estivant-branding.

Als zij met bestaande kleding werken zijn er onderling verschillen in maat- en kleur, en zij vroegen ons of we een kledinglijn op maat konden ontwikkelen. Vanwege de grote hoeveelheid werkkleding die nodig was, waren we in staat om dit te leveren tegen een zeer concurrerende prijs met aangepaste maten.

Estivant bedrijfskleding

Het probleem

Een touroperator als Estivant werkt met vakantiekrachten. Van deze mensen worden de maten genoteerd zodat zij voorzien kunnen worden van passende werkkleding. Echter, wanneer je kleding van diverse standaardmerken bestelt, kan het zijn dat de maatvoering per merk (en zelfs artikel) verschilt. Daarnaast zijn er vaak ook kleurverschillen tussen de diverse artikelen.

Als een medewerker van deze touroperator op de accommodatie aankomt ligt er een kledingpakket klaar, en als dan niet alle kledingstukken niet perfect passen volgt er een kostbare en lastige procedure; een kledingstuk opsturen naar het hoofdkantoor in Nederland en weer een ander kledingstuk bezorgen op de camping of accommodatie in landen over de hele wereld is niet heel handig.

De oplossing

Aangezien het om grote aantallen kleding van een hoge kwaliteit gaat kunnen wij deze op maat ontwikkelen, waarbij het geen enkel probleem is zowel kleuren als maten perfect op elkaar af te stemmen.

Ook prijstechnisch kunnen wij bij oplages van 500 stuks of meer per item een zeer concurrerend aanbod neerleggen in vergelijking met kwalitatieve werkkleding van bestaande, gangbare merken.