Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Maximaal 10 mb, grotere bestanden via ons WeTransfer kanaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Podium- & festivaldesign

Volledig door ons ontworpen en/of geleverde aankleding van een VIP-, backstage- of sprekersruimte is voor ons geen enkel probleem. En ook de aankleding van het podium door middel van backdrops of roll-upbanners aan de zijkant van het podium, onze ontwerpers gaan er graag mee aan de slag voor je!

Daarnaast bieden wij ook alle benodigdheden voor je festival of evenement. Bandjes voor toegangscontrole op het festival en/of de backstage- en VIP-ruimtes, consumptiebonnen en -munten, backstagepassen, kleding voor je crew, bewegwijzering, parkeerstickers, noem maar op.

Het ontwerp van de aankleding van je festival, evenement en/of podium is één van onze specialiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan doeken om voor truss-installaties en speakertorens te hangen of backdrops en sidedrops om achter en naast het podium te plaatsen. Maar ook de bewegwijzering en het ontwerp van de VIP- of backstageruimtes kunnen wij verzorgen.

Bedrukte tenten, decoratiedoeken, meubels, vlaggen, en ga zo maar door. Alles kan door ons ontworpen en geleverd worden. Daarnaast kunnen we ook alle benodigdheden voor je festival, beurs of evenement ontwerpen en leveren. Zoals kleding voor de crew en medewerkers, merchandise voor het festival, toegangsbandjes en nog veel meer.

Podiumaankleding

Onze ontwerpers verzorgen graag het ontwerp voor je podiumaankleding, bijvoorbeeld door middel van backdrops en roll-upbanners die aan de zijkant van het podium kunnen staan, én makkelijk te vervoeren zijn. De mogelijkheden zijn groot, en we nemen de mogelijkheden graag met je door.

Aankleding VIP- en backstageruimte

Het ontwerp voor de aankleding van een VIP area, backstage- of sprekersruimte kan volledig door ons ontworpen en geleverd worden. Of het nu een tijdelijke of permanente ruimte is, binnen of buiten, alles is mogelijk. Wandbekleding, tenten, aluminium lijsten, stoelen, banken, tafels, kussen, matten, parasols en zelfs een tafelvoetbalspel: overal kunnen we een speciaal op maat gemaakt ontwerp voor realiseren.

Benodigdheden voor festival of evenement

Ook alle benodigdheden voor je festival of evenement kunnen bij ons ontworpen en besteld worden. Bandjes voor toegangscontrole op het festival en/of de backstage- en VIP-ruimtes, consumptiebonnen en -munten, backstagepassen, kleding voor je crew, bewegwijzering, parkeerstickers, en ga zo maar door.

Merchandise

Vanzelfsprekend kunnen we je ook helpen bij de ontwikkeling, ontwerp en realisatie van de merchandise voor de verkoop op je festival, meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Het ontwerpproces

Samen bespreken we je wensen en eisen met betrekking tot het ontwerp waarna we aan de slag gaan met het ontwerp.

Je ontvangt de ontwerpen en kunt ons hiermee van feedback voorzien in twee eventuele correctierondes.

Uiteindelijk ontvang je het definitieve fotorealistische ontwerp, welke als basis kan dienen voor offerteaanvragen en productie.

Podium- & festivaldesign