relatiegeschenken

relatiegeschenken

Premiums & relatiegeschenken

 • Compleet aanbod in gifts, premiums en promotiemiddelen
 • Probeer vrijblijvend; vraag ons een voorstel op maat te maken
 • Bekijk ons assortiment in de catalogi via het menu linksboven

U wilt een verpletterende indruk achterlaten bij uw klant of prospect? U bent op zoek naar een exclusieve relatiegeschenken voor de gasten van uw huwelijk? U viert een bedrijfsfeestje en wilt uw gasten met een uniek relatiegeschenk naar huis laten gaan? Dan bent u aan het juiste adres!

Naast reguliere giveaways en premiums zoals aanstekers, pennen en openers zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten die nét iets meer indruk maken en nét iets beter aansluiten bij uw evenement, huisstijl of bedrijfscultuur. Bekijk direct onze voorbeelden van Unieke Relatiegeschenken (externe link).

In principe kunnen wij dankzij ons wereldwijde netwerk van producenten vrijwel ieder gewenst artikel op maat maken, afhankelijk van de oplage die gewenst is; voor veel artikelen gelden minimale oplages van 1000, 2500 of 5000 stuks. Wij adviseren u natuurlijk graag; neem contact met ons op om uw wensen en de haalbaarheid daarvan door te spreken.

Zelf uw originele relatiegeschenken uitzoeken

Maak uw keuze uit onze productgroepen:

sleutelhangers bedrukken

sleutelhangers

lanyards / keycords bestellen

lanyards / keycords

usb sticks laten maken

usb sticks

aanstekers bestellen

aanstekers

budgetpennen bedrukken

pennen

bedrukte mokken

mokken bedrukken

tassen bedrukken

tassen bedrukken

strandtassen en boodschappentassen

boodschappen tassen

arm- en polsbandjes, halskettingen, hangers

arm- en polsbandjes

U kunt op deze pagina’s gemakkelijk een offerte opvragen middels het offerteformulier bij ieder product.

U zoekt het liefst zelf in een grote relatiegeschenkencatalogus?

Dat kan natuurlijk ook. Wij hebben een selectie van meer dan 37.000 artikelen in onze relatiegeschenken zoekmachine verzameld, waarbinnen u kunt zoeken en natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op kunt vragen.

Ook hebben wij een dochtersite waarop we onze standaardartikelen gerangschikt hebben in categorieën die u kunt selecteren op prijs (van-tot), minimumoplage en nog enkele andere factoren. Bekijk Promotiemiddelen.com voor deze overzichten.

Laat ons exclusieve relatiegeschenken voor u selecteren!

Wij begrijpen dat het lastig voor u kan zijn om een keuze te maken uit de vele artikelen die wij u bieden. Daarom hebben wij een vragenlijst ontwikkeld op basis waarvan wij u een passend voorstel kunnen doen op basis van uw doelgroep en enkele andere gegevens; bekijk op onze dochtersite Promotiemiddelen.com (waar u een groot aantal standaard-artikelen terug kunt vinden) onze Gift-O-Matic of bel ons op +31(0)497 555 320 voor hulp bij uw keuze.

Voorbeelden relatiegeschenken

Via de links rechtsboven treft u direct een aantal voorbeelden van door ons gerealiseerde items. Bedrukken, graveren, op maat produceren, het is allemaal mogelijk. U kunt eenvoudig een offerte opvragen door op de ‘voeg toe aan offerte’ knop te drukken.

Let op; linksboven op deze pagina vindt u een submenu met pagina’s over de artikelgroepen die in de categorie gifts & premiums vallen.

Maatproducties zijn onze specialiteit!

U heeft het al vaker gelezen op deze pagina; onze specialiteit is het produceren van artikelen op maat. Wij nodigen u dan ook graag uit om onze showroom in Bladel (tussen Eindhoven en Tilburg) te bezoeken zodat wij uw wensen en de haalbaarheid daarvan door kunnen nemen.

Daarnaast vindt u in onze showroom een ruim assortiment aan eerder door ons geproduceerde producten en kunnen onze vakkundige medewerkers u helpen bij het ontwikkelen van uw ideale promotiemiddel.

Mocht u overigens nieuwsgierig zijn naar wat wij u zoal te bieden hebben, bekijk dan op sites.merchandise.nl een overzicht van onze belangrijkste websites.

 • Direct aanvragen:

  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
   Maximaal 10 mb, grotere bestanden via ons WeTransfer kanaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Verzendkosten

  Wij leveren onze goederen met DHL of rechtstreekse koerier. Verzendkosten zijn afhankelijk van de omvang en het gewicht van uw zending.

  Verzendkosten DHL per doos

  • Nederland - € 10,-
  • België - € 15,-
  • Luxemburg - € 20,-
  • Duitsland - € 25,-

  Palletzendingen worden door een transporteur geleverd.

  Bij bestellingen van €1000,- excl. btw of meer leveren wij franco huis binnen Nederland en België, met uitzondering van spoedleveringen.

  Natuurlijk kunt u uw goederen ook altijd bij ons op komen halen.

 • Bekijk ook:

 • Wij werkten al voor:

 • Meer informatie nodig?