Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Voor het versturen van bestanden groter dan 10mb raden wij u aan WeTransfer te gebruiken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

relatiegeschenken

relatiegeschenken en promotieartikelen

Via deze pagina kunt u een aantal losse productgroepen van relatiegeschenken vinden.

relatiegeschenken

Premiums & relatiegeschenken

  • Compleet aanbod in gifts, premiums en promotiemiddelen
  • Probeer vrijblijvend; vraag ons een voorstel op maat te maken
  • Bekijk ons assortiment in de catalogi via het menu linksboven

U wilt een verpletterende indruk achterlaten bij uw klant of prospect? U bent op zoek naar een exclusieve relatiegeschenken voor de gasten van uw huwelijk? U viert een bedrijfsfeestje en wilt uw gasten met een uniek relatiegeschenk naar huis laten gaan? Dan bent u aan het juiste adres!

Naast reguliere giveaways en premiums zoals aanstekers, pennen en openers zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten die nét iets meer indruk maken en nét iets beter aansluiten bij uw evenement, huisstijl of bedrijfscultuur. Bekijk direct onze voorbeelden van Unieke Relatiegeschenken (externe link).

In principe kunnen wij dankzij ons wereldwijde netwerk van producenten vrijwel ieder gewenst artikel op maat maken, afhankelijk van de oplage die gewenst is; voor veel artikelen gelden minimale oplages van 1000, 2500 of 5000 stuks. Wij adviseren u natuurlijk graag; neem contact met ons op om uw wensen en de haalbaarheid daarvan door te spreken.

U zoekt het liefst zelf in een grote relatiegeschenkencatalogus?

Dat kan natuurlijk ook. Wij hebben een selectie van meer dan 30.000 artikelen in onze relatiegeschenken zoekmachine verzameld, waarbinnen u kunt zoeken en natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op kunt vragen.

Ook hebben wij een aantal dochtersites waarop we onze standaardartikelen gerangschikt hebben in categorieën die u kunt selecteren op prijs (van-tot), minimumoplage en nog enkele andere factoren. Bekijk Promotiemiddelen.com of NimadMerchandise.nl voor deze overzichten.

Laat ons exclusieve relatiegeschenken voor u selecteren!

Wij begrijpen dat het lastig voor u kan zijn om een keuze te maken uit de vele artikelen die wij u bieden. Daarom hebben wij een vragenlijst ontwikkeld op basis waarvan wij u een passend voorstel kunnen doen op basis van uw doelgroep en enkele andere gegevens; bekijk op onze dochtersite Promotiemiddelen.com (waar u een groot aantal standaard-artikelen terug kunt vinden) onze Gift-O-Matic of bel ons op +31(0)497 64 51 01 voor hulp bij uw keuze.

Voorbeelden relatiegeschenken

Via de links rechtsboven treft u direct een aantal voorbeelden van door ons gerealiseerde items. Bedrukken, graveren, op maat produceren, het is allemaal mogelijk. U kunt eenvoudig een offerte opvragen door op de ‘voeg toe aan offerte’ knop te drukken.

Let op; linksboven op deze pagina vindt u een submenu met pagina’s over de artikelgroepen die in de categorie gifts & premiums vallen.

Maatproducties zijn onze specialiteit!

U heeft het al vaker gelezen op deze pagina; onze specialiteit is het produceren van artikelen op maat. Wij nodigen u dan ook graag uit om onze showroom in Reusel (tussen Eindhoven en Tilburg) te bezoeken zodat wij uw wensen en de haalbaarheid daarvan door kunnen nemen.

Daarnaast vindt u in onze showroom een ruim assortiment aan eerder door ons geproduceerde producten en kunnen onze vakkundige medewerkers u helpen bij het ontwikkelen van uw ideale promotiemiddel.

Mocht u overigens nieuwsgierig zijn naar wat wij u zoal te bieden hebben, bekijk dan op sites.merchandise.nl een overzicht van onze belangrijkste websites.

Product informatie
Minimum oplage: Afhankelijk van product
Levertijd: Afhankelijk van product
Spoedlevertijd: Afhankelijk van product
Technische informatie
Neem contact op voor meer infomatie: info@merchandise.nl of +31(0)497 64 51 01.