Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Voor het versturen van bestanden groter dan 10mb raden wij u aan WeTransfer te gebruiken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

fair trade kleding

Maatschappelijk verantwoord textiel

  • steun ontwikkelingsgebieden met fair trade kleding
  • ontdek de kwaliteit van biologisch katoen
  • fair trade kleding is vanaf 25 stuks te bestellen

Graag dragen wij een steentje bij aan een betere wereld. Niet alleen beschikken wij over een ruim assortiment aan ecologische producten, wij zetten ook hoog in op fair trade kleding. Kiest u voor fair trade kleding, dan krijgt de katoenboer een eerlijke prijs voor zijn product.

Ons aanbod aan fair trade kleding hebben wij voor u op een rijtje gezet. De kledingstukken kunt u zowel onbedrukt als bedrukt (met uw eigen ontwerp)
online bestellen.

fair trade kleding

Assortiment fair trade kleding

Wij leveren fair trade kleding van Biosfair (de duurzame kledinglijn van B&C Collection) en EarthPositive, onderdeel van Continental. De minimum oplage voor fair trade kledingstukken is 25 stuks.

Prijzen zijn afhankelijk van de oplage, de kleur van het shirt en de kleuren van de opdruk. Ook kan er een prijsverschil zijn tussen heren- en damesshirts. Neem contact met ons op voor een prijs op maat.

Earth Positive

Ecologisch en maatschappelijk verantwoord geproduceerd met een oog voor fashionable kleding, dat is Earth Positive, de ecolijn van Continental Clothing. Duurzame kleding, zeer geschikt voor eigen branding omdat in de nek alleen een klein Earth Positive label zit en er dus ruimte is om een eigen label of nekprint (zeer populair) te plaatsen. Het waslabel aan de zijkant kan gewoon blijven zitten; door Earth Positive als basis voor je eigen merk te gebruiken laat je aan de kenners zien verstand van textiel te hebben.

Daarnaast is het EP label een extra reden voor je klanten om jouw shirts aan te schaffen.

Ook ethisch verantwoord; volledig kinderarbeidvrij!

Earth Positive presenteert zich als ‘volledig ethisch’ textielmerk. U kunt bij ons de duurzame t-shirts, poloshirts en hoodies online bestellen. Alle kledingstukken zijn vervaardigd uit biologisch katoen. Als u meer wilt weten over producten en de filosofie achter Earth Positive, bezoek dan deze website.

Organic T-shirt Men
Organic T-shirt Women
Organic Flim Fit Women
Organic Polo Men
Organic Zip-Up Women
Organic Pullover Men

EarthPositive: fair trade én milieubewust

Kledingproducent Continental heeft met EarthPositive een speciale kledinglijn op de markt gezet. Katoenboeren en andere productiemedewerkers zijn verzekerd van een eerlijke betaling en er wordt enkel gewerkt met 100 procent biologisch katoen.

Het fair trade kledingmerk zet ook in op duurzaam energieverbruik. Zowel productieplaatsen, magazijnen als kantoren draaien op groene energie. Pakketten worden verzonden per schip in plaats van het meer vervuilende vliegtuig.

Dankzij maatregelen als deze heeft EarthPositive het Co2-verbruik met 90 procent weten terug te dringen.

Wij juichen de werkwijze van EarthPositive en andere fair trade merken toe en moedigen klanten aan te kiezen voor maatschappelijk verantwoorde kleding.

Biosfair

Het fair trade assortiment van Biosfair bestaat uit EKO-gecertificeerde t-shirts en poloshirts (zie foto’s). De shirts zijn in vier kleuren verkrijgbaar. Bekijk voor meer informatie de digitale brochure van B&C Biosfair.

Biosfair Tee Men
fair trade kleding biosfair polo men
Biosfair Polo Men
fair trade kleding biosfair polo women
Biosfair Polo Women

Product informatie
Minimum oplage: 25 stuks
Levertijd:
Spoedlevertijd:
Technische informatie
Neem contact op voor meer infomatie: info@merchandise.nl of +31(0)497 64 51 01.