Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Maximaal 10 mb, grotere bestanden via ons WeTransfer kanaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interieur & exterieur design

Denk bij interieur- en exterieurontwerp bijvoorbeeld aan de belettering van je pand, aan de buitenkant én aan de binnekant. Maar ook bijvoorbeeld de aankleding van je showroom of etalage kan door ons verzorgd worden.

Meubels met eigen ontwerp

Een van onze specialiteiten is het ontwerpen van meubels, met een eigen ontwerp. Volledig full color bedrukte zitzakken, poefs, en zelfs bankstellen en strandstoelen; het kan allemaal, en wij kunnen hiervoor het ontwerp verzorgen.

Ook voor het ontwerp van je interieur en exterieur ben je bij ons aan het goede adres. Of het nu gaat om de belettering van je bedrijfspand of bijvoorbeeld de aankleding van een VIP-ruimte bij een evenement of festival, onze ontwerpers kunnen je helpen.

Zo kunnen we er ook voor zorgen dat de meubels binnen je bedrijf, op je evenement of in de backstageruimte van je festival helemaal in stijl zijn. Wat te denken van een luxe sofa geheel in de sfeer en stijl van je onderneming, dat valt wel op!

Belettering pand

De belettering van je pand, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant is een wezenlijk onderdeel van je huisstijl en identiteit. Met je logo en huisstijl in gedachte, al dan niet door ons ontworpen, creëren onze ontwerpers een passend ontwerp voor de belettering welke perfect aansluit bij je wensen en eisen.

Aankleding interieur

Ook het ontwerp voor de belettering van bijvoorbeeld je showroom, de backstage-ruimte op je festival of bijvoorbeeld een etalage kunnen wij voor je verzorgen.

Ontwerp meubels

Bij de aankleding van het interieur horen natuurlijk ook de meubels. Volledig full color bedrukte zitzakken, poefs, en zelfs bankstellen en strandstoelen; het kan allemaal, en wij kunnen hiervoor het ontwerp verzorgen. Dit kunnen natuurlijk meubels zijn voor in je eigen pand, maar bijvoorbeeld zitzakken of banken met je eigen ontwerp op een beurs of ander evenenemt zorgen voor een grote attentiewaarde.

Fotorealistische ontwerpen

Ook voor deze ontwerpen voorzien we je van een fotorealistisch ontwerp, zodat je meteen een helder en duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat.

Het ontwerpproces

Samen bespreken we je wensen en eisen met betrekking tot het ontwerp waarna we aan de slag gaan met het ontwerp.

Je ontvangt de ontwerpen en kunt ons hiermee van feedback voorzien in twee eventuele correctierondes.

Uiteindelijk ontvang je het definitieve fotorealistische ontwerp, welke als basis kan dienen voor offerteaanvragen en productie.

Interieur & exterieur design