Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Maximaal 10 mb, grotere bestanden via ons WeTransfer kanaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bedrijfskleding ontwerp

Je kunt bij ons terecht voor je bedrijfskleding of promotiekleding; van poloshirts voor uw winkelpersoneel tot jurkjes voor uw promotieteam.

We kunnen het ontwerp van je bedrijfskleding helemaal naar wens uitvoeren, of we nu gebruik maken van standaard kleding of volledig op maat gemaakt.

Lees voor meer informatie ons blog: “Hoe we op maat gemaakte bedrijfskleding ontwerpen“.

Voor het ontwerp en de realisatie van je bedrijfskleding ben je bij ons aan het goede adres. Van promotiekleding tot werkkleding en van poloshirts en schorten voor werknemers van een restaurant tot aan jurkjes voor een promotie-team.

Het liefst ontwerpen we natuurlijk de volledige kledinglijn geheel in dezelfde stijl, zodat alles perfect bij elkaar past. We kunnen natuurlijk werken met standaard bedrijfskleding, maar ook volledig op maat gemaakte kleding is geen probleem.

Bedrijfskleding ontwerpen

Voor je bedrijfskleding kunnen we werken met standaardkleding, maar ook volledig op maat gemaakte kleding (custom made). Het grote voordeel hiervan is dat je alles kunt vormgeven precies zoals je het wilt hebben.

In eerste instantie gaan we samen in gesprek om je wensen en eisen te bespreken en kijken wat er mogelijk is. Aan de hand daarvan zullen we heel het proces van eerste schets naar fotorealistisch ontwerp en technische tekening naar de productie van de daadwerkelijke kleding verzorgen. Lees voor meer informatie ons blog: “Hoe we op maat gemaakte bedrijfskleding ontwerpen“.

Het ontwerpproces

Samen bespreken we je wensen en eisen met betrekking tot het ontwerp waarna we aan de slag gaan met het ontwerp.

Je ontvangt de ontwerpen en kunt ons hiermee van feedback voorzien in twee eventuele correctierondes.

Uiteindelijk ontvang je het definitieve fotorealistische ontwerp, welke als basis kan dienen voor offerteaanvragen en productie.

Bedrijfskleding ontwerp