Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Maximaal 10 mb, grotere bestanden via ons WeTransfer kanaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct mailings voor DJ Brennan Heart en I AM HARDSTYLE
Wij helpen deze DJ Mag Top 100 DJ zijn fans over de hele wereld te bereiken!

Brennan Heart is een Nederlandse hardstyle DJ en producer en staat momenteel op plek 59 in de top 100 van het toonaangevende blad “DJ Mag”.

We werken inmiddels al een aantal jaren samen met Brennan en zijn I AM HARDSTYLE team. Naast het ontwerpen en produceren van kleding en andere merchandise runnen we ook de I AM HARDSTYLE webshop (shop.iamhardstyle.com).

Deze keer wilde Brennan Heart en zijn team 2500 fans over de hele wereld bereiken op een betekenisvolle manier, en vroeg ons daarbij te helpen. Dit werd uiteindelijk een exclusieve, geweven polsband aan een luxe kartonnen kaart met een persoonlijke boodschap van Brennan zelf. Het team van I AM HARDSTYLE voorzag ons van de adressen, waarna wij overal voor zorgden. Van het productieproces tot het verzenden van de producten en de nazorg.

DJ Brennan Heart heeft een indrukwekkende staat van dienst als DJ en producer met meer dan 100 releases.

Brennan Heart has an impressive track record as a DJ and producer with over 100 releases. Hij staat bekend om zijn tomeloze energie en doorzettingsvermogen, waarbij hij voortdurend zijn vaardigheden en studio-opstelling verbetert.

Direct mailings voor DJ Brennan Heart en I AM HARDSTYLE

Wij helpen deze DJ Mag Top 100 DJ zijn fans over de hele wereld te bereiken!