Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Voor het versturen van bestanden groter dan 10mb raden wij u aan WeTransfer te gebruiken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Productpagina: verpakkingen

Wij kunnen ook verzenddozen leveren. Dit is mogelijk in combinatie met andere bestellingen bij ons.

Transportdozen

Voor dit artikel gelden dagprijzen, we maken natuurlijk graag een compleet vrijblijvende offerte voor u. U kunt op de bestelknop drukken om ons uw aanvraag toe te sturen.

Transportdozen wit met merchandise logo

compleet assortiment op één adres

  • custom made geschenk- en verkoopverpakkingen
  • transportdozen en tape met bedrukking
  • alles verkrijgbaar op één adres
custom made doosje luxor
sleutelhanger met doosje

Uw producten verdienen de beste verpakking. Wij leveren, om uw bestelling helemaal compleet te maken, een totaalpakket verpakkingen en hieraan gerelateerde artikelen. Transportdozen, bedrukte tape, custom made geschenk- en verkoopverpakkingen; voor alles kunt u bij ons terecht.

Met onze verpakkingen vervoert en presenteert u uw artikelen in stijl, en omdat alles op één adres te verkrijgen is bespaart u enorm veel kostbare tijd!

Custom made geschenk- en verkoopverpakkingen.

Ieder product vraagt om een andere verpakking. Voor alle producten die we leveren kunnen we een bijpassende (geschenk)verpakking verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan pennendoosjes, tasjes en doosjes voor zonnebrillen, geschenkverpakkingen voor speldjes en manchetknopen, en diverse luxe tasjes. Maar er is nog veel meer mogelijk!

diverse geschenkdoosjes
diverse geschenkverpakkingen
luxe geschenkdozen met zilveropdruk
dasspeld en manchetknopen in geschenkdoosjes
manchetknopen en dasspeld verpakking

Het soort verpakking is natuurlijk afhankelijk van het product. Maar in principe kunnen we bij ieder custom made product ook helemaal naar uw wens een custom made verpakking leveren. In de meeste gevallen mét full colour opdruk of gravure. Zonder bedrukking is ook mogelijk.

We maken bij uw producten ook verkoopverpakkingen en displays die u rechtstreeks in de winkel kunt zetten. Dit soort verpakkingen worden op maat gestanst en vervaardigd uit vlak- of golfkarton. Verkoopdozen worden flexo- of offset bedrukt (oplage afhankelijk), aan buiten én binnenzijde, en zelfs all over full colour fotoprints zijn mogelijk.

Transportdozen en bedrukte tape

Het liefst vervoert u uw producten in uw eigen dozen. Transportdozen met bedrijfslogo of tekst hebben een professionele uitstraling en zorgen bovendien voor exposure van uw merk. De dozen zijn verkrijgbaar in iedere gewenste maat en hebben een witte of bruine basiskleur. Bedrukking d.m.v. flexotechniek gaat geheel naar wens. Van een een eenvoudig logo in één kleur tot meerkleurige illustraties en all-over opdruk: het kan allemaal. Wij leveren tegen zeer scherpe tarieven!

Tevens zijn bedrukte tape en taperollers bij ons verkrijgbaar. Het sterke plakband produceren we in vele kleuren en bedrukken we met ieder design. Zelfs full colour foto-opdruk behoort tot de mogelijkheden.

Transportdozen wit met merchandise logo
transportdozen wit met logo in één kleur
verpakkingen- Merchandise.nl
taperoller met bedrukte tape
tape met logo
rollen tape met bedrukking

Snel en netjes kleding opvouwen en inpakken

Wanneer u (regelmatig) een grote hoeveelheid T-shirts of andere kleding moet opvouwen is het flipfold vouwplankje ideaal. Vouwen met de flipfold gaat 2x zo snel dan normaal vouwen, en het grote voordeel is dat u altijd precies dezelfde maat vouwt. Hierdoor kunt u erg netjes stapelen en is het gemakkelijk de kleding in plastic kledinghoesjes te plaatsen. Flipfolds leveren we per stuk, kledingzakjes vanaf 1.000 stuks.

t-shirts opvouwen met de flipfold

Product informatie
Minimum oplage: 10.000 stuks
Levertijd:
Spoedlevertijd:
Technische informatie
Neem contact op voor meer infomatie: info@merchandise.nl of +31(0)497 64 51 01.