Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Voor het versturen van bestanden groter dan 10mb raden wij u aan WeTransfer te gebruiken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stanley/Stella

Stanley/Stella

Bestel Stanley/Stella bij Merchandise.nl

Sinds zijn lancering in 2012 pakt het modelabel Stanley/Stella uit met collecties die schitteren door hun eenvoud en zo de essentie van kleding samenvatten. Het modemerk ziet het als een persoonlijke missie om te breken met de diepgewortelde codes en de perceptie van de textielindustrie bij te stellen, om producten op de markt te brengen met respect voor de mens, het milieu en de klanten. Authentieke en maatschappelijk verantwoorde kleding die met fierheid wordt gedragen en verkocht. Stukken die een nieuw elan brengen in de textielwereld en het resultaat zijn van een humaan, ethisch en ecologisch productieproces.

Bekijk aanbod en geef je wensen door

Op deze pagina kun je het volledige aanbod van Stanley/Stella terugvinden. Vanzelfsprekend verzorgen wij graag een vrijblijvende prijsopgave voor de artikelen die je aanspreken, die kun je via het mailformulier ‘onder’ de gele knop doorgeven.

De catalogus van Stanley/Stella is ook te vinden op de website van Stanley/Stella.

Stanley/Stella

Stanley/Stella

Collectie Stanley/Stella verkrijgbaar via Merchandise.nl

Kwaliteit, duurzaamheid en comfort staan voorop bij Stanley/Stella. Elke stof wordt gewikt en gewogen en moet voldoen aan strenge criteria. Het katoen dat gebruikt wordt voor Stanley/Stella-textiel is 100% afkomstig van de biologische katoenteelt. Het polyester is vervaardigd op basis van gerecycleerd polyester waarmee het merk een bijdrage doet aan de kringloopeconomie. Alle stukken van Stanley/Stella zijn duurzaam geproduceerd en tot in de puntjes afgewerkt. Zie ook de website van Stanley/Stella.

Omlabelen van Stanley/Stella

Een van de grote voordelen van dit merk is dat er in de nek van de artikelen geen merklabel zit (dit zit wel in de zijnaad), maar alleen een maatlabel. Het is daardoor erg gemakkelijk om je artikelen te voorzien van een extra nekprint met je eigen merknaam, of om de t-shirts om te labelen.

Het label in de zijnaad is voorzien van essentiële informatie over de productie van je artikelen, wij raden altijd aan dit label te laten zitten.

Technische informatie
Neem contact op voor meer infomatie: info@merchandise.nl of +31(0)497 64 51 01.