Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Maximaal 10 mb, grotere bestanden via ons WeTransfer kanaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sportmerchandise

Wij helpen je scoren!

Wij werken voor veel verschillende Nederlandse sportclubs. Topclubs als PSV, FC Utrecht en ADO Den Haag, maar ook lokale amateurclubs. Het is simpel: je fans willen de kleuren van je club dragen, dus zorg dat je deze kans niet mist!

Full service merchandise voor sportclubs

Natuurlijk kunnen we je voorzien van reguliere producten waarnaar je op zoek bent, maar waarom zouden wij niet een volledig merchandise-assortiment voor je club ontwikkelen? We weten wat werkt en wat niet en welke artikelen en hoeveelheden nodig zijn om het beste rendement op je investering te krijgen.

Sportmerchandise

Ons team is zeer ervaren in het samenstellen van assortimenten voor uiteenlopende doelgroepen; van metalbands en dancefestivals tot bedrijven en overheden. Daarnaast zijn we ook al jaren actief voor diverse sportverenigingen en -evenementen.

We bieden je nieuwe ideeën en inzichten voor je sportmerchandise waar je zelf misschien nooit aan zou denken! Neem contact op om een afspraak te maken, we bespreken de mogelijkheden graag met je.

Specificaties
Neem contact op als je vragen hebt: info@merchandise.nl of +31(0)497 64 51 01.
Aanvullende informatie
Maak gerust een afspraak met ons wanneer je wilt weten wat we voor je club kunnen betekenen. We komen graag naar je toe om te bespreken hoe wij van toegevoegde waarde kunnen zijn.