Novemberaanbieding: Gratis multitool of solar powerbank

Novemberaanbieding: Gratis multitool of solar powerbank

Tot en met 30 november gratis!
In november hebben we voor onze nieuwsbrieflezers een speciale aanbieding. Als je deze maand een bestelling bij ons plaatst vanaf € 1.000,- dan ontvang je van ons een cadeau. Je kunt kiezen uit een luxe multitool of een solar powerbank. Wees er snel bij, want de aanbieding loopt tot en met 30 november 2016.

Luxe RVS Multitool

De zwarte RVS multitool is een zeer luxe uitvoering van het kwaliteitsmerk Swiss Peak. De multitool heeft 8 functies en wordt geleverd met een 9-delige bitset. Je kunt hem opbergen in het stevige etui dat je kunt bevestigen aan je riem, zodat je deze handige multitool altijd bij de hand hebt.

Swiss peak RVS Multitoolschroevendraaiermes-open

Solar powerbank

Nooit meer zonder stroom met deze Solar powerbank. Met deze stijlvolle back-up accu kun je al je mobiele apparatuur onderweg weer opladen, waar en wanneer dit ook maar nodig is. Bovendien kan de felle led-verlichting als zaklamp worden gebruikt. Het is een compacte en krachtige 2200 mAh powerbank met geïntegreerd solar paneel. De solar charger is via zonne-energie of via USB op te laden. De output is 5V/1A en de input 5V/0.8A. De powerbank wordt geleverd inclusief micro USB kabel.

powerbank-met-kabelpowerbank

De aanbieding geldt bij een bestelling van alle producten uit ons enorme aanbod. Bekijk bijvoorbeeld een greep uit onze Sign-producten op SpandoekLatenMaken.nl, ons textielaanbod op BedrukteTshirts.nl, onze op maat gemaakte speldjes, patches, sleutelhangers en keycords op PinsEnPatches.nl of onze relatiegeschenkencatalogus op Promotiemiddelen.com

Heb je een vraag over één van onze producten of wil je een offerte ontvangen? Bel ons dan op 0497 64 51 01 of mail naar info@merchandise.nl en vraag naar onze novemberaanbieding.

Hou onze nieuwsbrief in de gaten voor onze maandelijkse aanbieding!
Heb je een suggestie hebben voor een aanbieding, een nieuw product of nieuwe dienst die we je zouden kunnen leveren, geef het dan zeker aan ons door!

Get in touch
Contact Merchsupply.com
Contact us if you have any questions: info@merchandise.nl or +31(0)497 64 51 01.