contact

Looking for information about our company in English? Visit Merchsupply.com if it’s music related, or just get in touch with us using the information below.

Merchandise.nl

Raambrug 36
5531 AG Bladel
Nederland

Telefoon : +31 (0)497 – 555 320
Fax : +31 (0)497 – 556 557

info@merchandise.nl

KvK Eindhoven: 66138329
BTW NR: NL8564.11.176.B01

Openingstijden

Wij zijn van maandag t/m donderdag geopend tussen 09.00 en 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. Buiten deze openingstijden kunt u natuurlijk een e-mail sturen.

Voor spoedgevallen buiten onze openingsuren (of bij geen gehoor) kunt u het beste mailen met als onderwerp “SPOED: uw onderwerp”, naar info@merchandise.nl. Als u in uw mail beknopt omschrijft waar het om gaat en uw telefoonnummer vermeldt nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Natuurlijk is het mogelijk om een afspraak te maken om uw plannen te bespreken.

Samples en monsterbestellingen

Omdat wij geen voorraad houden van al onze producten bestellen we uw samples bij onze leveranciers, die voor iedere bestelling handling- en verzendkosten rekenen. U zult begrijpen dat wij niet anders kunnen dan deze doorberekenen. Mocht er een grotere bestelling volgen dan komen wij u natuurlijk tegemoet in de monsterkosten. Samples kunnen echter nooit geretourneerd worden.

Kleine ordertoeslag

Merchandise.nl is in beginsel leverancier van promotionele producten aan diverse klanten, maar toegespitst op ‘grotere’ opdrachten. Het is echter ook geen probleem om kleinere bestellingen te plaatsen (minder dan € 100,- excl. btw), hoewel voor ons de handling- en administratiekosten voor dergelijke orders aan de hoge kant zijn. We brengen daarom bij dit soort bestellingen € 12,50 excl. btw aan administratiekosten in rekening.

Weblog

Wist u dat wij ook een blog met meer informatie over onze producten bijhouden? Wekelijks proberen we u te informeren met betrekking tot achtergronden, leuke feitjes, nieuwe producten en productinformatie op www.brandmerchandise.nl.

Direct Mailings

Eventueel kunnen wij uw mailing van A tot Z voor u verzorgen; wij werken samen met eigen drukkers, ontwerpers en tekstschrijvers en kunnen uw post voor u verpakken, adresseren en posten. Natuurlijk is ook de ontwikkeling van een passend premium geen probleem; op basis van uw concept denken we graag mee om een product dat volledig aansluit bij uw budget te verzinnen.

Klik hier als u onze algemene voorwaarden wilt lezen

 • Direct aanvragen:

  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
   Maximaal 10 mb, grotere bestanden via ons WeTransfer kanaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Verzendkosten

  Wij leveren onze goederen met DHL of rechtstreekse koerier. Verzendkosten zijn afhankelijk van de omvang en het gewicht van uw zending.

  Verzendkosten DHL per doos

  • Nederland - € 10,-
  • België - € 15,-
  • Luxemburg - € 20,-
  • Duitsland - € 25,-

  Palletzendingen worden door een transporteur geleverd.

  Bij bestellingen van €1000,- excl. btw of meer leveren wij franco huis binnen Nederland en België, met uitzondering van spoedleveringen.

  Natuurlijk kunt u uw goederen ook altijd bij ons op komen halen.

 • Wij werkten al voor:

 • Meer informatie nodig?