Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Maximaal 10 mb, grotere bestanden via ons WeTransfer kanaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Europese merchandise-webshop

Wereldwijde of Europese merchandise webshop fulfillment oplossingen

Met 30 eigen websites (waarvan vier webshops), zijn we behoorlijk ervaren in webontwikkeling en online marketing. We hebben ons eigen web development team, inclusief een marketeer, copywriter en fotograaf. Wanneer je een (nieuwe) merchandise webshop nodig hebt, kunnen we van voor tot achter helpen, inclusief voorraadbeheer, digitale downloads, enzovoorts.

Kijk wat we te bieden hebben op Merchplanet.com, of bekijk één van onze webshops op niefokkemeebrabant.nl. Wij regelen de complete fulfillment (B2C), wereldwijd of in Europa, inclusief de ontwikkeling van je webwinkel met basis-ontwerp.

Enkele voorbeelden van onze webshops:

Europese merchandise-webshop

We helpen je graag verder met je merchandise-webshop (binnen Europa of wereldwijd). Je krijgt een volledig beveiligde online winkel. Indien gewenst via een eigen URL, en met volledige controle. Via het systeem kun je de dagelijkse verkoop volgen. Ook ontvang je periodieke uitbetalingen, afhankelijk van het verkoopvolume.

We hebben een veilig en afgesloten magazijn waar we je voorraad opslaan en je klanten bedienen. Ook de klantenservice en aftersales kunnen wij verzorgen.

Daarnaast helpen we je graag verder met het bepalen en produceren van je merchandise webshop assortiment. Dit kan op basis van eigen designs of wij werken een merchandise design voor je uit.

De prijzen voor B2C-distributie zijn over het algemeen gebaseerd op percentages. Mocht je B2B-distributie nodig hebben, neem dan contact met ons op om je project te bespreken.

Specificaties
Neem contact op als je vragen hebt: info@merchandise.nl of +31(0)497 64 51 01.
Aanvullende informatie
Ga naar MerchPlanet.com voor uitgebreide informatie wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van e-commerce fulfillment, en vind je een aantal voorbeelden van onze merchandise webshops.