Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Voor het versturen van bestanden groter dan 10mb raden wij u aan WeTransfer te gebruiken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

tassen bedrukken

tassen bedrukken

Tassen bedrukken

  • van hippe tassen via schooltassen naar rugzakken
  • levertermijn afhankelijk van type en oplage
  • wij kunnen zowel tassen bedrukken als op maat maken

Messenger tas / Postman bag
Messenger tas

Wilt u tassen bedrukken met logo of ontwerp? Dat kan, en er is nog meer mogelijk. Reiskoffers, rugzakken, koeltassen, promotietassen, schoudertassen, heuptassen en sporttassen; tassen bedrukken of borduren wij in allerlei soorten en maten, of we maken uw tassen volledig op maat naar uw eigen ontwerp.

U heeft de keuze uit een ruim assortiment tassen, van boodschappentas tot luxe business tassen (externe link). Heeft u moeite met het kiezen van een model? Wij helpen u graag. Natuurlijk kunnen wij ook custom made tassen produceren; neem contact met ons op voor meer informatie.

PET fles tas
Gerecyclede tassen

Tassen bedrukken met logo

Tassen bedrukken kan op verschillende manieren. De keuze tussen bijvoorbeeld een kleine bedrukking van uw logo op een laptoptas en een om aandacht schreeuwend ontwerp op een promotietas is aan u, maar bij twijfel staan wij klaar met advies.

Tassen borduren doen wij ook, bij ieder model tas dat daar geschikt voor is. Prijzen en leveringstermijnen verschillen per type en gewenste oplage. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor geborduurde tassen met uw logo of neem contact op voor meer informatie.

Rugzakjes bedrukken
Rugzakjes met logo

Indien u op deze pagina niet direct kunt vinden wat u zoekt, kijk dan eventueel naar de tassen op promotiemiddelen.com of neem contact met ons op via +31(0)497 555 320 of info@merchandise.nl.

Product informatie
Minimum oplage:
Levertijd:
Spoedlevertijd:
Technische informatie
Neem contact op voor meer infomatie: info@merchandise.nl of +31(0)497 555 320.