Offerte Aanvragen
  • Toegestane bestandstypen: zip, rar, bmp, eps, jpg, png, gif, ai, psd, doc, pps, ppt, tif, tiff, jpeg, pdf.
    Maximaal 10 mb, grotere bestanden via ons WeTransfer kanaal.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

NGM International
Gadgets & Giveaways

NGM International is een levensmiddelenfabrikant die Afrika als voornaamste afzetmarkt heeft. Ze verkopen hun goederen onder drie verschillende merken, en gebruiken voortdurend gifts & gadgets voor branding, naamsbekendheid en ondersteuning van de verkoop.

Wij ontwikkelen continu items voor NGM op basis van de merken, met als voornaamste kenmerk dat ze bruikbaar moeten zijn in gebieden waar wat minder voorzieningen zijn dan we in het Westen gewend zijn.

Veel van de items die we ontwikkelen passen binnen een ‘standaard’ consumentengoederen-strategie; boodschappentassen, pennen, schorten etc. Daarnaast bedenken we op regelmatige basis ook unieke acties om extra impact te maken.

Ben jij nieuwsgierig naar wat we voor jouw merk zoal kunnen bedenken? Neem contact met ons op om een afspraak te maken om je wensen door te nemen. We gaan dan voor je aan de slag en maken ons er sterk voor een aanbod neer te leggen waar je heel blij van gaat worden!

“Denk 20 jaar terug in de tijd”

Het bijzondere van deze klant is dat de gebruikers van de artikelen in Afrika wonen, en dus veel minder beschikking hebben over stroom, internet en andere zaken die voor ons heel gewoon zijn.

Uit de briefings kwam ook naar voren dat spel-, muziek- en gebruiksartikelen zeer gewenst zijn. Wij bedachten daarom o.a. een eigen spelbord om o.a. mee te kunnen dammen, drumstokjes die gebruikt kunnen worden in combinatie met de verpakkingen van de levensmiddelen (potjes, blikjes en emmers), en nog een hele serie andere items.

Aangezien custom made artikelen tot onze specialiteiten behoren kunnen we letterlijk alles maken wat je kunt bedenken. Afhankelijk van de items die je zoekt stellen we de oplage, levertijd en prijs voor je vast en als alles naar wens is kunnen we aan de slag!

NGM International

De medewerkers van NGM International bevinden zich op verschillende locaties over de hele wereld. Zij gaven dan ook de voorkeur aan een online presentatie van ons ontwerpvoorstel om deze gemakkelijk overal te kunnen bekijken op een tijdstip naar keuze.

Wij hebben ons voorstel natuurlijk uitgewerkt in een uitgebreide PDF, en voor de presentatie een ondersteunende video-slideshow gemaakt.